NOT═CIES
 
 
Sessió en francès i en català/castellà per fer pràctica d’idiomes i ampliar coneixements sobre la cultura del vi. Serà una trobada molt dinàmica en la que ens acompanyaran un professor de l’Escola Oficial d’Idiomes i un expert en vins

Dia: 16/01/2018
Hora: 19 h
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons (Sala Polivalent)
IDIOMES SENSE L═MITS: Parlons de vins (parlem de vins francesos)
 
 
 
 
VA DE CONTES: Com una cabra
Als contes no totes les cabretes que hi surten són encantadores, n'hi ha de tan, tan, tan exagerades, esbojarrades i revolucionades que estan ben bé... com una cabra! Sabeu de qui parlem, oi?

Dia: 19/01/2018
Hora: 18 h
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons
 
 
 
 

Introducció al món de la robòtica, fonaments de disseny 3D, electrònica i programació. L'objectiu és construir un robot d'aprenentatge.

Dia: 23/01/18
Hora: 18h
Lloc: Biblioteca Central de Cornellà

A càrrec de Núria González
Públic jove(12-16 anys)
Inscripción obertes

BIBLIOLAB: Introducciˇ a la Rob˛tica
 
 
 
 
BIBLIOLAB A LES BILIOTEQUES DE CORNELL└

BiblioLab és un programa de la Xarxa de Biblioteques Municipals que desenvolupa i dóna suport a accions que tenen com a finalitat l'accés al coneixement a través de l'experimentació i metodologies innovadores i creatives en un entorn col·laboratiu obert a la ciutadania. De gener a abril les Biblioteques de Cornellà oferiran laboratoris per a totes les edats. Consulteu les activitats.

 
 
 
<< 1 2 >>

Ayuntamiento de Cornellà

Pla Ciutat de la Lectura

Grup de Biblioteques Catalanas asociades a la UNESCO

 

 

 

Segueix-nos:

 

Ayuntamiento de CornellÓ Pla Ciutat de la Lectura Grup de Biblioteuqes Catalanas asociades a la UNESCO Diputaciˇ de Barcelona. Xarxa de Municipis. Area de Cultura. Servei de Biblioteques
208101 visites | Un/una usuari/a connectat/tada | carregat en  seg.