NOT═CIES
 
 

Ja és aquí el desembre congelat i els dies de festa que ens alegren i trasbalsen. Per tal que planifiqueu les vostres visites a les biblioteques us deixem els horaris especials de Nadal

INFORMACIÓ IMPORTANT: dijous 21 de desembre, jornada d'eleccions autonòmiques a Catalunya, la Biblioteca Central de Cornellà serà col•legi electoral i per tant romandrà TANCADA.

HORARIS ESPECIALS DE DESEMBRE
 
 
 
 
LABORATORI LECTURA I IMATGES: ZoolopoŔtica

Escultures que es fan i es desfan a trossos, poemes desmuntats i animals amagats en els versos. Aquests són alguns dels ingredients d’aquest Laboratori que proposa explorar la poesia de les bèsties i aproximar-nos a l’escultura a partir de la informació que ens donen els àlbums il·lustrats i els llibres de coneixements que les tenen com a protagonistes. A punt?

Dia: 18/12/17
Hora: 17:30h
Lloc: Sala Maginet - Biblioteca Central

A càrrec de Creativitatta (Marta Roig)
Inscripcions obertes
Activitat adreçada a infants de 5 a 9 anys acompanyats de les seves famílies.

 
 
 
 
La Bleda va a Betlem perquè li han dit que allà ha passat alguna cosa extraordinària.  Pel camí farà una parada a la Biblioteca de Sant Ildefons i ens explicarà una bona pila de petites històries que fan Nadal: la del tió, la del caganer, la història dels tres reis mags... I tot plegat esquitxat amb molt, molt d'humor.

Dia: 16/12/2017
Hora: 12 h
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons
DISSABTES FAMILIARS: Hist˛ries rialleres de Nadal
 
 
 
 
Novetats de desembre a les biblioteques
Aquí teniu una tria de les darreres novetats arribades a les biblioteques de Cornellà.
 
 
 

Ayuntamiento de Cornellà

Pla Ciutat de la Lectura

Grup de Biblioteques Catalanas asociades a la UNESCO

 

 

 

Segueix-nos:

 

Ayuntamiento de CornellÓ Pla Ciutat de la Lectura Grup de Biblioteuqes Catalanas asociades a la UNESCO Diputaciˇ de Barcelona. Xarxa de Municipis. Area de Cultura. Servei de Biblioteques
206708 visites | Un/una usuari/a connectat/tada | carregat en  seg.