NOTÍCIES
 
 
Un any més convidem totes les famílies amb infants d’entre 6 mesos i 12 anys al Terrabastall, una jornada entorn la lectura i la literatura infantil en la qual us proposem una sèrie d'espectacles, tallers i racons plens de llibres. Tot plegat ens acosta al món de les ciències i ens convida a descobrir-ne els seus secrets.

Dia: 25/03/2017
Hora: 10.30 h
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons
TERRABASTALL A LA BIBLIOTECA: Un, dos, tres... llegim!
 
 
 
 
EL DOCUMENTAL DEL MES: Niña sombra, de Maria Teresa Larraín

"Deixar de veure, començar a mirar." Tota una declaració d'intencions de la directora xilena María Teresa Larraín que mai podrà veure amb els ulls la seva última creació. De petita li van diagnosticar ceguera progressiva i, sabent que aquest fet és irreversible, la María Teresa ens explica amb imatges el procés de la seva pèrdua de visió i la situació dels venedors cecs ambulants del barri de La Alameda a Santiago de Xile. Una història de coratge i de reivindicació del lloc que els hi correspon a les persones cegues dins la societat. Un documental biogràfic i de denúncia que s'ha de veure. La Xarxa de Biblioteques de Cornellà us convida a tots a gaudir del cinema de qualitat. Cada mes hi teniu una cita amb nosaltres.

Dia: 29/03/17
Hora: 18:30h
Lloc: Sala Raimon Llort - Biblioteca Central

Accés lliure

 
 
 
 

 

Ja és aquí, ja ha arribat! Us portem el primer butlletí de novetats del 2017.


I amb la primavera, les novetats!
 
 
 

Ayuntamiento de Cornellà

Pla Ciutat de la Lectura

Grup de Biblioteques Catalanas asociades a la UNESCO

 

 

 

Segueix-nos:

 

Ayuntamiento de Cornellà Pla Ciutat de la Lectura Grup de Biblioteuqes Catalanas asociades a la UNESCO Diputació de Barcelona. Xarxa de Municipis. Area de Cultura. Servei de Biblioteques
194005 visites | Un/una usuari/a connectat/tada | carregat en  seg.