NOT═CIES
 
 

Dilluns 21 de maig, és festiu a Cornellà de Llobregat. Les biblioteques fem un petit descans amb motiu de la Segona Pasqua, però dimarts 22 reprenem els horaris habituals.

Bon descans a tothom!

Dilluns festiu
 
 
 
 
Sala Infantil tancada a la Biblioteca Sant Ildefons

La Biblioteca Sant Ildefons s'ha vist afectada per una avaria de l'edifici i s'ha hagut de tancar la Sala Infantil fins a nou avís, malgrat la programació d'activitats es mantindrà normalment.

D'altra banda us recordem que si necessiteu fer ús d'un àrea infantil teniu a la vostra disposició, en els horaris habituals, la Biblioteca Central i la Biblioteca Marta Mata. Preguem disculpeu els inconvenients que se'n puguin derivar i compartim amb vosaltres el desig de què es pugui solucionar quan abans millor.

 
 
 
 

Atenció! Tots aquells i aquelles que creguin que viure en un món millor és possible, queden convocats a la Biblioteca Central. Avui hem rebut la carta d'en Lian, el personatge del llibre "jardí curiós", convidant-nos a formar part de la revolució de les llavors. Ell ja ha començat fa temps però ara ens necessita, l'ajudem?

Dia: 22/05/18
Hora: 17:30
Lloc: Sala Maginet - Biblioteca Central

Dins del projecte De l'hort a la Biblioteca
A càrrec del personal de la Sala Infantil
Públic familiar amb infants partir de 5 anys
Inscripcions obertes

LABORATORIS DE LECTURA I IMATGES: La revoluciˇ de les llavors
 
 
 
 
TALLER DE CUINA: 'Montaditos' de Festa Major. Crea i tasta!
Us proposem un taller ben pràctic en el que podreu aprendre a fer uns pintxos de bandera i quedar d’allò mes bé amb els vostres convidats. Evidentment, tots els assistents podreu tastar i valorar les creacions que elaborareu amb l’ajuda de la nostra cuinera. 

Dia: 23/05/2018 (INSCRIPCIONS OBERTES)
Hora: 18.30 h
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons
 
 
 
<< 1 2 >>

Ayuntamiento de Cornellà

Pla Ciutat de la Lectura

Grup de Biblioteques Catalanas asociades a la UNESCO

 

 

 

Segueix-nos:

 

Ayuntamiento de CornellÓ Pla Ciutat de la Lectura Grup de Biblioteuqes Catalanas asociades a la UNESCO Diputaciˇ de Barcelona. Xarxa de Municipis. Area de Cultura. Servei de Biblioteques
215396 visites | Un/una usuari/a connectat/tada | carregat en  seg.