NOTÍCIES
 
 
El primer dimarts de cada mes, us convidem a venir a la biblioteca a parlar sobre actualitat i moviments socials. Els temes de debat ens els presentarà l’Adrià Ruiz, un professional amb àmplia trajectòria en dinàmiques de grup que, per una banda, ens ajudarà a enriquir el plantejament dels nostres arguments i, per l’altra, a entendre millor la postura oposada. 

Dia: 04/04/17 (Primer dimarts del mes fins al juny)
Hora: 10 h
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons
CLUB DEBAT: Actualitat i moviments socials
 
 
 
 
EL DOCUMENTAL DEL MES: Niña sombra, de Maria Teresa Larraín

"Deixar de veure, començar a mirar." Tota una declaració d'intencions de la directora xilena María Teresa Larraín que mai podrà veure amb els ulls la seva última creació. De petita li van diagnosticar ceguera progressiva i, sabent que aquest fet és irreversible, la María Teresa ens explica amb imatges el procés de la seva pèrdua de visió i la situació dels venedors cecs ambulants del barri de La Alameda a Santiago de Xile. Una història de coratge i de reivindicació del lloc que els hi correspon a les persones cegues dins la societat. Un documental biogràfic i de denúncia que s'ha de veure. La Xarxa de Biblioteques de Cornellà us convida a tots a gaudir del cinema de qualitat. Cada mes hi teniu una cita amb nosaltres.

Dia: 29/03/17
Hora: 18:30h
Lloc: Sala Raimon Llort - Biblioteca Central

Accés lliure

 
 
 
 

 

Ja és aquí, ja ha arribat! Us portem el primer butlletí de novetats del 2017.


I amb la primavera, les novetats!
 
 
 

Ayuntamiento de Cornellà

Pla Ciutat de la Lectura

Grup de Biblioteques Catalanas asociades a la UNESCO

 

 

 

Segueix-nos:

 

Ayuntamiento de Cornellà Pla Ciutat de la Lectura Grup de Biblioteuqes Catalanas asociades a la UNESCO Diputació de Barcelona. Xarxa de Municipis. Area de Cultura. Servei de Biblioteques
194178 visites | Un/una usuari/a connectat/tada | carregat en  seg.