NOT═CIES
 
 

Igual que els arbres, que canvien el seus vestits, entre setembre i octubre actualitzarem el nostre espai web per un de nou, que us permetrà un accés més àgil a la informació de la Xarxa de Biblioteques de Cornellà i als continguts que generem per a vosaltres.

Accedir-hi serà molt fàcil, ja que, automàticament, hi sereu redirigits un cop estigui tot enllestit.

Ens estem canviant
 
 
 
 
HISTĎRIA I CINEMA: Tres personatges decisius: Buda, Confuci, S˛crates
Tres pel·lícules ens proposen un viatge filmhistòric a l'era axial del món antic per conèixer l'aportació decisiva de tres homes singulars: a l’Índia contemplarem el despertar del Buda gràcies a Bertolucci, a la llunyana Xina gaudirem de la saviesa del Mestre Confuci de la mà de la Hu Mei i a l'àgora de l'Atenes clàssica dialogarem amb els mestres Sòcrates i Passolini.  

Dia: 28/09/2018
Hora: 18.30 h
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons
 
 
 
 

L'Anna estima la natura i sap el que ha de fer per conservar-la, però està molt trista, perquè estan a punt de tallar l'arbre centenari del seu carrer. Tota la família acamparà dalt de l'arbre per evitar-ho.

Dia: 21/09/18
Hora: 18h.
Lloc: Sala raimon Llort de la BCC

A càrrec de Mon Mas

VA DE CONTES: De quin planeta ets, Anna Tarambana?
 
 
 
 
Club Llegir Teatre: nova temporada!!
El proper mes d'octubre comencem la nova temporada del Club Llegir Teatre en col·laboració amb el TNC i el Servei de Biblioteques de Catalunya.

A més de comentar l'obra en un tertúlia dirigida per l'escriptora i conductora de clubs de lectura Montserrat Galícia, podreu gaudir d'entrades amb descompte al TNC per anar a veure l'obra.

*Primera sessió: 23 d'octubre de 2018 - Biblioteca Marta Mata
Places limitades

Per més informació i inscripcions us podeu adreçar a la biblioteca.

 
 
 
<< 1 2 >>

Ayuntamiento de Cornellà

Pla Ciutat de la Lectura

Grup de Biblioteques Catalanas asociades a la UNESCO

 

 

 

Segueix-nos:

 

Ayuntamiento de CornellÓ Pla Ciutat de la Lectura Grup de Biblioteuqes Catalanas asociades a la UNESCO Diputaciˇ de Barcelona. Xarxa de Municipis. Area de Cultura. Servei de Biblioteques
221201 visites | Un/una usuari/a connectat/tada | carregat en  seg.