NOTÍCIES
 
 

Des del 15 de juny al 15 de setembre, l'horari de les nostres biblioteques serà de dilluns a divendres, de 15.30 h a 20.30 h. Us recordem que, com cada any, no tanquem per vacances llevat dels dies festius i caps de setmana.

Per motius de seguretat les bústies de retorn de les biblioteques de Cornellà romandràn tancades entre el 22 i el 26 de juny. 

Horari especial d'estiu
 
 
 
 
VA DE CONTES: Tots nosaltres. Contes de la diversitat familiar

Perquè gairebé tothom en tenim una de família, com a mínim... I ja se sap que no hi ha dues d'iguals exactament. Com diu un dels personatges: "el què realment importa és que ens agradem i estimem!"

Dia: 29/06/18
Hora: 18h.
Lloc: Sala raimon Llort de la BCC

 
 
 
 
Us animeu a estampar les vostres pròpies samarretes? Us proposem un repte d’allò més creatiu per celebrar l’arribada de l’estiu: dissenyar els vostres estampats per fer-los servir sobre la vostra roba*. Si  us interessa, apunteu-vos a la biblioteca i no oblideu portar la roba que vulgueu personalitzar el dia del taller.

*Per estampar correctament, les peces de roba que porteu han de ser de cotó.

Dia: 27/06/2018
Hora: 18 h
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons
CREA...ACCIÓ: Estampa la teva samarreta!
 
 
 
 
Novetats de maig a les biblioteques
Aquí teniu una tria de les darreres novetats arribades a les biblioteques de Cornellà.
 
 
 

Ayuntamiento de Cornellà

Pla Ciutat de la Lectura

Grup de Biblioteques Catalanas asociades a la UNESCO

 

 

 

Segueix-nos:

 

Ayuntamiento de Cornellà Pla Ciutat de la Lectura Grup de Biblioteuqes Catalanas asociades a la UNESCO Diputació de Barcelona. Xarxa de Municipis. Area de Cultura. Servei de Biblioteques
217081 visites | Un/una usuari/a connectat/tada | carregat en  seg.