NOT═CIES
 
 

Les dones han estat marginades de les tasques filosòfiques al llarg de la història. Els mecanismes patriarcals les han impedit dedicar-se a reflexionar i criticar públicament. Així mateix, quan han elaborat grans pensaments sovint han estat menyspreades, fins i tot oblidades, per part dels propis pensadors i historiadors de la filosofia. Contra aquestes injustícies, la present xerrada vol fer un homenatge a les dones filòsofes tot comentant tres problemàtiques cabdals com ara les fronteres, la democràcia i les humanitats segons les contribucions de tres filòsofes actuals: Wendy Brown, Chantal Mouffe i Marina Garcès.

Dia: 20/03/18
Hora: 19h
Lloc: Sala Raimon Llort - Biblioteca Central

A càrrec de Joan Morro
Adreçat a públic jove i adult
Entrada lliure

L'HORA DE FILOSOFAR: Dones i filosofia
 
 
 
 
FARCIT DE LLIBRES: Literatura i gastronomia

La Biblioteca Sant Ildefons i el Centre Cívic de Sant Ildefons us convidem a combinar el plaer de la literatura amb el de la gastronomia. Ens trobarem per compartir l’experiència de la lectura i després cuinar i tastar els plats entorn el llibre "Estudi en escarlata", d’Arthur Conan Doyle, que inspirarà l’elaboració d’un menú de finor britànica.

*Inscripcions i préstecs del llibre a la Biblioteca. 

Dia: 17/04/18
Hora: 17.30 h
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons 

 
 
 
 
Aquí teniu una tria de les darreres novetats arribades a les biblioteques de Cornellà.
Novetats de febrer a les biblioteques
 
 
 

Ayuntamiento de Cornellà

Pla Ciutat de la Lectura

Grup de Biblioteques Catalanas asociades a la UNESCO

 

 

 

Segueix-nos:

 

Ayuntamiento de CornellÓ Pla Ciutat de la Lectura Grup de Biblioteuqes Catalanas asociades a la UNESCO Diputaciˇ de Barcelona. Xarxa de Municipis. Area de Cultura. Servei de Biblioteques
212483 visites | Un/una usuari/a connectat/tada | carregat en  seg.