Presentació del disc "Río y romero", del cantaor Cristian Cosano. El disc consta de 12 temes on Cristian Cosano és acompanyat de la guitarra de Daniel Candel i les veus de Luis Sánchez i Thais Hernández.

Dia: 20/10/17
Hora: 19:30
Lloc: Sala Raimon Llort - BCC

A càrrec del Cantaor Cristian Cosano i el guitarrista José Gabriel Calderón
Públic adult
Entrada lliure

 
 
 
 

El Mossi és un cargol solitari, tímid i desconfiat que gairebé sempre està refredat. Una tarda, un cuc entremaliat, molt divertit i juganer li explica que es refreda perquè només surt de la seva closca quan ha plogut i l'anima a sortir més i conèixer altres animalons. Un dia el cuc desapareix i el cargol, decebut, torna a la solitud i es torna a refredar. Passats uns dies apareix una preciosa papallona de colors ...

Dia: 21/10/17
Hora: 12h.
Lloc: Sala Infantil - Biblioteca Central

A càrrec de la Cia. Titelles de la Closca
Adreçat a infants a partir de 3 anys i les seves famílies

 
 
 
 

Les conjuntures que ara estem vivint fan que arreu se senti parlar de legalitat i legitimitat. Es tracta d'un parell conceptual ben actual. Això no obstant, comporta un seguit de problemàtiques que han estat presents en debats filosòfics i tensions polítiques des de fa segles. En aquesta conferència, veurem com van aparèixer aquests conceptes, què se n'ha dit al respecte i què en podem extreure a l'actualitat.

Dia: 23/10/17
Hora: 19h.
LLoc: Sala Raimon Llort - Biblioteca Central

A càrrec de Joan Morro, professor de filosofia

 
 
 
 

És possible que tinguis un familiar amb depressió, o suposes que alguna cosa li passa i no saps com ajudar-lo? Viure quotidianament amb un pacient depressiu és dur i moltes vegades no sabem com tractar amb ella o ell per moltes raons que no són de fàcil comprensió. En aquesta sessió parlarem de com cuidar, acompanyar i ajudar el nostre ésser estimat malalt, amb exercicis que ens mostraran les millors maneres de fer-ho.

Dies: 24 i 31 d'octubre
Hora: 19h
Lloc: Sala Raimon Llort - Biblioteca Central

A càrrec d’ Helios Edgardo Quintas, expacient i autor del llibre «Momentos de Lucidez: cómo superé mi depresión»; Amanda Sierra, psicòloga i coach; i Jaume Vidal de l’Associació de Salut Mental del Baix Llobregat.

Públic jove i adult
Accés lliure


 
 
 
 

“Un assassinat que va escandalitzar al món. Però, ¿segur que els condemnats eren els responsables?”. L’horrible assassinat de Nancy i Dereck Haysom, matrimoni adinerat i respectat a la societat de l’estat nord-americà de Virginia, i la condemna de la seva filla Elizabeth i la seva parella d’origen alemany Jens Soring, va sacsejar la comunitat rural del comtat de Bedford. Després de 30 anys a la presó aquest cas crida per ser revisat. Aquest documental mostra un procés judicial molt confús i corrupte. Va ésser el primer judici criminal emès per la televisió i sembla que nous indicis apunten a la innocència d’en Jens  Soering. Un amor de joventut convertir en un thriller criminal. 

Dia: 25/10/2017
Hora: 18:30h.
Lloc: Sala Raimon Llort

Accès lliure

 
 
 
 

A El Quixot, una de les primeres qüestions que salta a la vista és la varietat de personatges femenins que presenta, ressaltant que, igual que entre els homes, entre les dones hi ha diferències, hi ha diversitat. Cervantes presenta nombrosos tipus de dones, tant amb qualitats positives com amb defectes.
No és que Cervantes es lliuri de tòpics patriarcals, però és un dels autors que més igualtat mostren en les seves obres.
D'això i molt més podrem debatre en aquesta sessió.

Dia: 26/10/17
Hora: 19h
Lloc: Sala Raimon Llort - Biblioteca Central

A càrrec de Carmen Romero, llicenciada en llengua i literatura hispana
Públic jove i adult

 

 
 
 
 

Quan neix un monstre hi ha dues possibilitats. O bé és un monstre que habita en els boscos llunyans, o bé és un monstre que viu sota el teu llit...
Vine a escoltar històries divertides, intrigants, i misterioses sobre veritables MONSTRES.

Dia: 27/10/2017
Hora: 18:00 h
Lloc: Sala Raimon Llort -  Biblioteca Central

A càrrec de Gina Clotet
Adreçat a infants a partir de 3 anys i les seves famílies

 
 
 
 

L'escriptora local Empar Fernàndez ens presenta la seva darrera obra "Hotel Lutecia", una commovedora història que ens portarà del París alliberat a la Provença francesa i d'allí a l'Espanya franquista. Uns personatges inoblidables, obstinats en la lluita per refer les seves vides i marcats pel record dels interminables matinades d'angoixant espera a l'hotel Lutecia.
... I un familiar i persistent olor de lavanda.

Dia: 30/10/17
Hora: 19h
Lloc: Sala Raimon Llort - Biblioteca Central

A càrrec d'Empar Fernàndez
Públic jove i adult

 
 
 
 

Super Women, Super lnventors es una exposició de la il·lustradora i escriptora per a mitjans de comunicació Sandra Uve. Tracta de la historia de 25 dones inventores, il·lustrades amb aquarel·la i tinta xinesa, adaptades en la majoria de la sèrie "Women lnventors", publicat al seu lnstagram durant el 2015.

Dies: del 6 al 31 d'octubre
LLoc: Sala Raimon LLort

 
 
 
Sol·licita el nostre butlletí per email
Nom:

Cognoms:

E-Mail:

Idioma:


Butlletins disponibles:
No hi ha butlletins disponibles.
Butlletins disponibles per RSS
No hi ha butlletins disponibles.
Baixa del butlletí
E-Mail:
Ayuntamiento de Cornellà Pla Ciutat de la Lectura Grup de Biblioteuqes Catalanas asociades a la UNESCO Diputació de Barcelona. Xarxa de Municipis. Area de Cultura. Servei de Biblioteques
Cercador de notícies
Paraules clau:
© Ajuntament de Cornellà de Llobregat | Plaça de l'Església, 1 | 08940 Cornellà de Llobregat | Tel.: 933 770 212
128841 visites | Un/una usuari/a connectat/tada | carregat en  seg.