Els estels es mouen imparables al cel i les històries que expliquen a la terra s’aturen.

Dia: 24/03/17 
Hora: 18h.
Lloc: Sala Raimon Llort - Biblioteca Central

A càrrec de l'Elisabeth Ulibarri
Adreçat a famílies amb infants
a partir de 3 anys
Aforament limitat

 
 
 
 

La constel·lació Walter Benjamin és un enlluernador laberint de pensament crític, ens transporta vers la filosofia, l'assaig, el periodisme, la novel·la...

Manuel Cussó-Ferrer, captivat per la figura de l'intel·lectual jueu alemany Walter Benjamin (Berlin, 1892-Portbou, 1940) ha aplegat al llarg dels anys una nodrida biblioteca personal que conté a l'entorn d'uns 300 exemplars i reuneix bona part de l'obra benjaminiana i les seves traduccions a altres idiomes.

Dies: Del 27/03 al 28/04
Lloc: Sala Raimon Llort - Biblioteca Central

 
 
 
 
Estiu 1984: essent Margaret Thatcher primera ministra, el Sindicat Nacional de Miners convoca una vaga. Durant la manifestació de l'Orgull Gay a Londres, un grup de gais i lesbianes es dedica a recaptar fons per ajudar les famílies dels treballadors, però el sindicat no accepta els diners. El grup decideix llavors posar-se en contacte directe amb els miners d'un poblet de Gal•les. Comença així la curiosa història de dues comunitats, totalment diferents, unides per una causa comuna.

Dia: 27/03/17
Hora: 16:30h
Lloc: Sala Raimon Llort - Biblioteca Central

Públic jove i adult
Accés lliure

 
 
 
 

L'OMS dedica l'any 2017 a la depressió en la seva campanya anual i això fa que aquest sigui el moment ideal per presentar Momentos de lucidez, ja que aquest llibre autobiogràfic explica l'experiència vital de l'autor amb la malaltia.

Dia: 28/03/17
Hora: 19h
Lloc: Sala Raimon Llort - Biblioteca Central

Presentació a càrrec de Helios Edgardo Quintas
Públic jove i adult
Accés lliure

 
 
 
 

"Deixar de veure, començar a mirar." Tota una declaració d'intencions de la directora xilena María Teresa Larraín que mai podrà veure amb els ulls la seva última creació. De petita li van diagnosticar ceguera progressiva i, sabent que aquest fet és irreversible, la María Teresa ens explica amb imatges el procés de la seva pèrdua de visió i la situació dels venedors cecs ambulants del barri de La Alameda a Santiago de Xile. Una història de coratge i de reivindicació del lloc que els hi correspon a les persones cegues dins la societat. Un documental biogràfic i de denúncia que s'ha de veure. La Xarxa de Biblioteques de Cornellà us convida a tots a gaudir del cinema de qualitat. Cada mes hi teniu una cita amb nosaltres.

Dia: 29/03/17
Hora: 18:30h
Lloc: Sala Raimon Llort - Biblioteca Central

Accés lliure

 
 
 
 

Dins el cicle "Superació i aprenentatge infantil" actualment estem tractant el tema "Dificultats d'aprenentatge de les matemàtiques".
Reunió de mares i pares on compartim informacions, experiències i recursos relacionats amb aquesta temàtica

Dia: 30/03/17
Hora:18.30h
Lloc: Sala Raimon Llort - Biblioteca Central

A càrrec de Daniel Herrero Gilart.
Adreçat a famílies amb infants d'entre 5 i 12 anys.

 
 
 
 

Benvinguts a la nostra botiga, on hi tenim paperines d'animació,  cançons d'oferta, assortit variat de contes, diversió a pes, danses a 2x1 i jocs a granel!!!

Un espectacle que recupera l'encant de les botigues de tota la vida i fomenta els bons hàbits alimentaris.

Dia: 01/04/17
Hora: 12h
Lloc: Sala Infantil - Biblioteca Central

A càrrec de De Parranda
Activitat dirigida a infants a partir de 3 anys

* Entrada LLiure

 
 
 
 

«La búsqueda de la identidad, una de las dianas más certeras en las represiones sociales y políticas porque sin identidad no se es nadie salvo un ser fácilmente manipulable. El alejamiento para entender, la presbicia vital, el gen diferencial, la búsqueda de caracolas, conchas y fósiles marinos en un mar del sur antiguo y seco».

Així ens presenta la historiadora Encarna Castillo a seva novel·la històrica 'Venta del Rayo'. Hi participaran Enrique Tudela (historiador), Trampoline Editores i Associació per a la Memòria Històrica i Democràtica del Baix Llobregat (Carmen Romero i Agustina Merino).

Dia: 05/04/17
Hora:18h
Lloc: Sala Raimon Llort - Biblioteca Central

 
 
 
 

Cada dia experimentem emocions, amb algunes ens quedem enganxats i altres ens faciliten l’existència. Aprèn a identificar-les i recursos per gestionar-les

A càrrec de Mª Teresa Díaz Álvarez, membre de l’Associació Espanyola de PNL (Programació Neurolingüística)

Dia: 06/04/17 
Hora: 18.30h.
Lloc: Sala Raimon Llort - Biblioteca Central

 
 
 
Sol·licita el nostre butlletí per email
Nom:

Cognoms:

E-Mail:

Idioma:


Butlletins disponibles:
No hi ha butlletins disponibles.
Butlletins disponibles per RSS
No hi ha butlletins disponibles.
Baixa del butlletí
E-Mail:
Ayuntamiento de Cornellà Pla Ciutat de la Lectura Grup de Biblioteuqes Catalanas asociades a la UNESCO Diputació de Barcelona. Xarxa de Municipis. Area de Cultura. Servei de Biblioteques
Cercador de notícies
Paraules clau:
© Ajuntament de Cornellà de Llobregat | Plaça de l'Església, 1 | 08940 Cornellà de Llobregat | Tel.: 933 770 212
122712 visites | Un/una usuari/a connectat/tada | carregat en  seg.