Que bé que ens ho hem passat aquest estiu amb els Quasi tallers. Hem trobat la inspiració pintant amb els pares i descobrint i tocant nous instruments de música. Si no heu pogut participar  als tallers encara sou a temps de venir a la Sala Infantil de la Biblioteca i deixar-nos la vostra obra d'art.

Juliol i agost a la BCC
Lloc: Sala Infantil - Biblioteca Central

 
 
 
 

Si busques entretenir-te durant les tardes d'estiu alhora que realitzes una tasca solidària, vine a la Biblioteca Central a col·laborar en la lluita contra el càncer infantil fent Pulseras Candela. Si no en saps fer, no pateixis; nosaltres t'ensenyarem!

Lloc: Sala Infantil - Biblioteca Central

 
 
 
 

Papa Alaev és el patriarca d'una família de músics virtuosos del Tadjikistan. Carismàtic i divertit, ha liderat amb mà de ferro el grup musical The Alaev Family. Amb la caiguda de la Unió Soviètica, Papa Alaev va prendre la decisió unilateral de marxar del seu país natal i se'n va anar a viure a Israel amb tota la família.
Fills i néts han conviscut sota un mateix sostre a Tel Aviv i el patriarca segueix exigint obediència en els seus mandats, des de decidir el menjar que es posa a taula fins a l'instrument que hauran de tocar. Als 81 anys, veu com els joves de la família es rebel•len contra la seva rigidesa. Un drama shakespearià amb una banda sonora vibrant.

Dia: 15/09/17
Hora: 21h.
Lloc: Exterior de la Biblioteca Central

Accès lliure

 
 
 
 

Què és l'estrès? Com el podem gestionar? Com podem deixar de fabricar-lo?
La paraula estrès ve del llatí "strictus" = "estricte". Això té a veure amb un enfocament rígid del que fem, perquè ho fem, com ho fem, és a dir, és un enfocament, una manera de fer. La tensió que generem no és per la quantitat de coses que fem sinó per la projecció que fem.
Proposarem una altra manera de fer, per adaptar-nos al moment present.

A càrrec de Mª Teresa Díaz Álvarez, membre de l’Associació Espanyola de PNL (Programació Neurolingüística)

Dia: 17/09/17 
Hora: 19h.
Lloc: Sala Raimon Llort - Biblioteca Central

 
 
 
Sol·licita el nostre butlletí per email
Nom:

Cognoms:

E-Mail:

Idioma:


Butlletins disponibles:
No hi ha butlletins disponibles.
Butlletins disponibles per RSS
No hi ha butlletins disponibles.
Baixa del butlletí
E-Mail:
Ayuntamiento de Cornellà Pla Ciutat de la Lectura Grup de Biblioteuqes Catalanas asociades a la UNESCO Diputació de Barcelona. Xarxa de Municipis. Area de Cultura. Servei de Biblioteques
Cercador de notícies
Paraules clau:
© Ajuntament de Cornellà de Llobregat | Plaça de l'Església, 1 | 08940 Cornellà de Llobregat | Tel.: 933 770 212
126773 visites | Un/una usuari/a connectat/tada | carregat en  seg.