Enguany a la Biblioteca Marta Mata podreu jugar a escacs tot l'estiu!

No només podeu apuntar-vos al taller d'escacs adreçat a nenes i nens de 6 a 14 anys que el 23 i 24 de juliol faran els membres del Club d'Escacs Cornellà, sinó que qualsevol dia i sigui quina sigui la vostra edat podeu demanar-nos un tauler per jugar.

Animeu-vos!

 
 
 
 
L'estiu a la biblioteca és fresc i entretingut!!! No només podeu llegir alguna de les propostes que us fem al vestíbul de la biblioteca, sinó que també podeu aprofitar per fer-vos una foto dins del tauró que se'ns hi ha instal·lat!!!
 
 
 
 
El fons especial Dona i Cinema de la Biblioteca Marta Mata de Cornellà de Llobregat està dedicat a la relació de les dones amb el cinema.

Conté llibres i dvds que tracten dels modes d'identificació i representació de la dona al llarg de la història del cinema, amb presència de pel·lícules dels diferents arquetips femenins i bibliografia sobre les principals directores, actrius, guionistes, etc.

L'origen d'aquest fons és la forta vinculació de l'edifici de la biblioteca amb el cinema i amb la dona. Originàriament l'edifici va ser el cinema Titan i posteriorment va ser seu del Centre d'Informació i Recursos per a les Dones de Cornellà.
 
 
 
SolĚlicita el nostre butlletÝ per email
Nom:

Cognoms:

E-Mail:

Idioma:


Butlletins disponibles:
No hi ha butlletins disponibles.
Butlletins disponibles per RSS
No hi ha butlletins disponibles.
Baixa del butlletÝ
E-Mail:
Ayuntamiento de CornellÓ Pla Ciutat de la Lectura Grup de Biblioteuqes Catalanas asociades a la UNESCO Diputaciˇ de Barcelona. Xarxa de Municipis. Area de Cultura. Servei de Biblioteques
Cercador de notÝcies
Paraules clau:
ę Ajuntament de CornellÓ de Llobregat | Plaša de l'EsglÚsia, 1 | 08940 CornellÓ de Llobregat | Tel.: 933 770 212
100344 visites | Un/una usuari/a connectat/tada | carregat en  seg.