Al setembre del 2015, els líders mundials van acordar disset Objectius de Desenvolupament Sostenible per millorar la vida de totes les persones, en qualsevol lloc del món. Aquesta agenda és un pla d'acció per a les persones, el planeta i la prosperitat que estimularà l'acció durant 15 anys. Es tracta d'un compromís global per acabar amb la pobresa extrema, lluitar contra la desigualtat i la injustícia, millorar la salut, aconseguir l'equitat, abordar el canvi climàtic i molt més. Es fa una crida al sector públic i privat per a passar de les paraules a les accions en àrees d'importància crítica per a la humanitat i el planeta.

Dies: del 16 de març al 6 d'abril
Lloc: vestíbul de la biblioteca

Exposició produïda per l'Associació per a les Nacions Unides a Catalunya

 

 
 
 
 
Quina millor època de l'any per gaudir de contes plens de flors, olors i colors? Sessió de contes del cicle "Contes amb valors", organitzat amb la col·laboració del Departament de Polítiques de Família de l'Ajuntament de Cornellà.

Dia: 21/03/18
Hora: 18h
Lloc: sala Taller d'Infants

A càrrec d'Anna Casals
Adreçat a públic familiar amb infants a partir de 3 anys

 

 
 
 
 
Sessió de contes sobre el mar, l'aigua i sobre vincles afectius. És la tercera sessió del cicle Gronxacontes, en el qual els nadons es gronxen al ritme de les paraules, rimades i musicades, al ritme dels sons del pal de pluja i de les capsetes de música, al ritme de l'amor que l'acte de compartir contes i cançons plegats, en si mateix encomana.

Dia: 22/03/18
Hora: 18h
Lloc: sala Taller d'Infants

A càrrec de Mercè Palay
Adreçat a infants de 6 a 36 mesos, amb l'acompanyament d'un màxim de 2 adults
*Inscripcions a partir del 16/03/18

 

 
 
 
 
Una nit d'hivern, la Pilar surt fugint de casa seva. Escapa de l'Antonio, un marit que la maltracta i amb el que fa 9 anys que està casada. L'Antonio no triga a anar a buscar-la. Una pel·lícula necessària, que explica una història tan terrible com real.

Dia: 22/03/18
Hora: 18.30h
Lloc: sala Titan

Col·loqui posterior a càrrec d'en Jaume Vidal, expert en cinema.

 
 
 
 
Espectacle visual ple d'imatges poètiques expressades amb diferents llenguatges. El llenguatge corporal, la música, els colors, la llum i les ombres; la transformació de l'espai i la paraula, justa i afinada per a endreçar-ho tot. Tot l'espectacle neix i gira amb la idea de les mans: les mans ens donen la llibertat de poder crear les nostres pròpies realitats.

Dia: 24/03/18
Hora: 12h
Lloc: sala Titan

A càrrec de Fes-t'ho com vulguis
Adreçat a públic familiar amb infants de 6 a 36 mesos
*Aforament limitat

 
 
 
Sol·licita el nostre butlletí per email
Nom:

Cognoms:

E-Mail:

Idioma:


Butlletins disponibles:
No hi ha butlletins disponibles.
Butlletins disponibles per RSS
No hi ha butlletins disponibles.
Baixa del butlletí
E-Mail:
Ayuntamiento de Cornellà Pla Ciutat de la Lectura Grup de Biblioteuqes Catalanas asociades a la UNESCO Diputació de Barcelona. Xarxa de Municipis. Area de Cultura. Servei de Biblioteques
Cercador de notícies
Paraules clau:
© Ajuntament de Cornellà de Llobregat | Plaça de l'Església, 1 | 08940 Cornellà de Llobregat | Tel.: 933 770 212
96326 visites | Un/una usuari/a connectat/tada | carregat en  seg.