T'ajudem a treure partit a la càmera del teu smartphone. En aquest taller, podràs aprendre a configurar els paràmetres bàsics del teu mòbil, com organitzar els teus arxius, descobrir aplicacions per millorar les teves imatges i compartir els teus moments amb els teus contactes o a través de les xarxes socials com Facebook, WhatsApp o Instagram.

Dies: dimarts 28 i dijous 30 de març
Hora: 17.30 h
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons
 
 
 
 
Club de lectura de novel·la. En aquesta sessió comentarem Tres novelas, de Roberto Bolaño i entregarem el llibre El guardián en el centeno, de J.D. Salinger.

Dia: canviat al 30/03/17
Hora: 19 h
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons
 
 
 
 
Fa més de 200 anys que es va publicar per primer vegada el llibre Contes de la infància i de la llar, un recull de contes trobats pels germans Grimm. En cinc gran lletres amb volum que diuen “GRIMM”, s’hi recullen 4 d’aquests contes en la versió de compiladors catalans, i il·lustrats pel dibuixant Joma

Dies: Del 23 de març al 21 d’abril
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons
 
 
 
 
El primer dimarts de cada mes, us convidem a venir a la biblioteca a parlar sobre actualitat i moviments socials. Els temes de debat ens els presentarà l’Adrià Ruiz, un professional amb àmplia trajectòria en dinàmiques de grup que, per una banda, ens ajudarà a enriquir el plantejament dels nostres arguments i, per l’altra, a entendre millor la postura oposada. 

Dia: 04/04/17 (Primer dimarts del mes fins al juny)
Hora: 10 h
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons
 
 
 
SolĚlicita el nostre butlletÝ per email
Nom:

Cognoms:

E-Mail:

Idioma:


Butlletins disponibles:
No hi ha butlletins disponibles.
Butlletins disponibles per RSS
No hi ha butlletins disponibles.
Baixa del butlletÝ
E-Mail:
Ayuntamiento de CornellÓ Pla Ciutat de la Lectura Grup de Biblioteuqes Catalanas asociades a la UNESCO Diputaciˇ de Barcelona. Xarxa de Municipis. Area de Cultura. Servei de Biblioteques
Cercador de notÝcies
Paraules clau:
ę Ajuntament de CornellÓ de Llobregat | Plaša de l'EsglÚsia, 1 | 08940 CornellÓ de Llobregat | Tel.: 933 770 212
36756 visites | Un/una usuari/a connectat/tada | carregat en  seg.