El Club de Lectura ‘Literària’ es reuneix el quart dijous de cada mes per comentar una selecció de títols d’allò més variada, clàssics, moderns i fins i tot alguna proposta més enllà de la novel·la. En aquesta sessió comentarem El guardián en el centeno, de J.D. Salinger, i entregarem el llibre La meva vida, d’Anton Pàvlovitx Txékhov.

Dia: 27/04/2017
Hora: 19 h
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons
 
 
 
 
El primer dimarts de cada mes, us convidem a venir a la biblioteca a parlar sobre actualitat i moviments socials. Els temes de debat ens els presentarà l’Adrià Ruiz, un professional amb àmplia trajectòria en dinàmiques de grup que, per una banda, ens ajudarà a enriquir el plantejament dels nostres arguments i, per l’altra, a entendre millor la postura oposada. 

Dia: 02/05/17 (Primer dimarts del mes fins al juny)
Hora: 10 h
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons
 
 
 
 
Vols venir a parlar català amb nosaltres? Et proposem un Club de Conversa diferent, amb tres sessions per fer pràctica a partir del llibre Flotar, de David Wiesner. Una ocasió per endinsar-se no només en la llengua, sinó també en el món de les històries dibuixades sense mots. Farem de tot plegat una experiència comunicativa i un intercanvi emocional, sensitiu i cultural.

Dies: 19 i 26 d’abril i 3 de maig
Hora: 17.30 h
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons
 
 
 
 
Els membres del Jurat del Premi Atrapallibres de la Xarxa de Biblioteques de Cornellà estan convocats a emetre el seu veredicte i a gaudir de les activitats que hem preparat per a ells: un taller de maquillatge, jocs de cucanya i els jocs d’habilitat, punteria i rapidesa de Toc Toc Jocs, tots ells construïts a sobre de portes reciclades i pintades amb mil i un colors.

Dia: 05/05/2017
Hora: 18 h
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons (jocs a la plaça)
 
 
 
 
Us apunteu a una tarda de paraules amb la Mariona? Descobrirem la vida amagada dins els llibres de la biblioteca: formes, colors, textures i fins i tot històries sense lletres! Preparats?

Dia: 08/05/2017
Hora: 18 h
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons
 
 
 
 
Aquesta mostra està integrada per diferents obres dedicades a una de les meravelles de la natura: el mar. Els quadres van ser produïts amb diferents tècniques que inclouen textura i relleu. La pintora ens explica que, a cada primer traç, sentia el desig de no parar de treballar fins a donar l’obra per acabada. Cada dibuix i cada pintura, tot i l’experiència acumulada, han estat un repte per a la creadora.

Dies: Del 8 al 27 de maig
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons
 
 
 
 
El Club de Lectura  ‘La Mètrica’ es reuneix el segon dimarts de cada mes per comentar una selecció de títols de poesia, d’autors clàssics i moderns. En aquesta sessió comentarem Diario de un poeta recién casado: 1906, de Juan Ramón Jiménez i entregarem el llibre Antología poética, de Miguel Hernández, sobre el que parlarem a la següent sessió.

Dia: 09/05/2017
Hora: 19 h
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons
 
 
 
 
Si esteu interessats en practicar el senderisme, us recomanem assistir a aquesta xerrada en la que l’expert Francesc Mitjavila ens parlarà de com realitzar amb seguretat i autonomia una excursió per la muntanya. Al final de la presentació, obrirem un torn de preguntes i tancarem la trobada  amb un sorteig de material de muntanya entre els assistents. 

Dia: 12/05/17
Hora: 19 h
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons
 
 
 
 
Deixeu-vos captivar per una sessió de contes ben especial amb llibres magnífics, triats per la nostra mestra de cerimònies, per ser explicats i coneguts.

Dia: 13/05/2016
Hora: 12 h
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons
 
 
 
 
Senyores i senyors! Benvinguts al Gabinet de Curiositats dels més insignes naturalistes de totes les èpoques! Una cambra de meravelles on el públic podrà sorprendre’s i admirar la col·lecció de zootècnia i botànica més excepcional i insòlita del planeta, on espècies comuns i conegudes conviuen amb les bèsties més extraordinàries. Estan preparats per observar, descriure i classificar un nombre inquantificable d’animals i plantes ben singulars?

Dia: 15/05/2017
Hora: 17.30 h
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons
 
 
 
 
Alerta que vénen contes molt accelerats, que corren descontrolats per pistes d'esquí, d'atletisme, de patinatge, de ball, de circ, per piscines, velòdroms... Ui, ui, ui! Apartem-nos que a aquests no hi ha qui els pari!

Dia: 22/05/2017
Hora: 18 h
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons
 
 
 
 
“El cinturón rojo” és un documental que aspira a recuperar la memòria dels moviments socials i la lluita antifranquista al cinturó industrial de Barcelona i, en especial, la del Baix Llobregat.

Dia: 24/05/2017
Hora: 18.30 h
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons
 
 
 
 
La Biblioteca i el Centre Cívic de Sant Ildefons us convidem a combinar el plaer de la literatura amb el de la gastronomia. Ens trobarem per compartir l'experiència de la lectura i després cuinar i tastar els plats entorn el llibre Afirma Pereira d’Antonio Tabucchi, que inspirarà l’elaboració d’un menú, com no podria ser d’altra manera, d’aromes portugueses.

Dia: 30/05/2017
Hora: 17.30 h
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons
 
 
 
 
Taller per deixar de fumar de la mà d’una professional de la salut, que ens explicarà tècniques per motivar-nos, fer passar l’ansietat i ens aclarirà dubtes per superar l’addicció. A més, tens l’oportunitat de fer la prova del cooxímetre per calcular els nivells de CO2 del teu cos. Fes-ho per tu, deixa’t ajudar!

Dia: 31/05/2017
Hora: 19 h
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons

 
 
 
 
Per celebrar el “Dia Internacional del Llibre Infantil” d’enguany, us proposem un concurs d’il·lustració sobre els personatges dels contes clàssics: esperem les vostres Caputxetes, els soldadets de plom, llops ferotges… i potser algun aneguet lleig. 

Presentació dels treballs: de l’1 al 21 d’abril (Sala Infantil)
Lliurament de premis: 24 d’abril, a les 18 h (Sala Polivalent)
Exposició il·lustracions premiades: 24 al 29 d’abril (Sala Infantil)

Lloc
: Biblioteca Sant Ildefons
 
 
 
<< 1 2 >>
Sol·licita el nostre butlletí per email
Nom:

Cognoms:

E-Mail:

Idioma:


Butlletins disponibles:
No hi ha butlletins disponibles.
Butlletins disponibles per RSS
No hi ha butlletins disponibles.
Baixa del butlletí
E-Mail:
Ayuntamiento de Cornellà Pla Ciutat de la Lectura Grup de Biblioteuqes Catalanas asociades a la UNESCO Diputació de Barcelona. Xarxa de Municipis. Area de Cultura. Servei de Biblioteques
Cercador de notícies
Paraules clau:
© Ajuntament de Cornellà de Llobregat | Plaça de l'Església, 1 | 08940 Cornellà de Llobregat | Tel.: 933 770 212
37288 visites | Un/una usuari/a connectat/tada | carregat en  seg.