Mostra fotogràfica fruit del projecte de col·laboració entre la Residència Teresa Durán, el Centre Cívic i la Biblioteca de Sant Ildefons. Tot el treball vol ser un homenatge a la gent gran de Cornellà.

Dies: del 2 al 28 d'octubre
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons
 
 
 
 
L’exposició ‘Es porta dins’ és un reconeixement a la tasca del voluntariat social com a motor de canvi. A partir del testimoni dels voluntaris, s’assenyalen diferents àmbits d’actuació a través de text i fotografia.
 
Dies: del 16 d’octubre al 4 de novembre de 2017
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons
 
 
 
 
 
Aquest club de lectura està adreçat a qualsevol persona que estigui en procés d’aprenentatge del català o que tingui algun tipus de dificultat lectora. Avançarem en la lectura dels llibre “Viu la festa! Festes i tradicions catalanes”  amb l’ajuda d’una professora de català, que ens ajudarà a guanyar seguretat confiança.

Dies: dimarts 17, 24 i 31 d’octubre
Hora: 12 h
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons
 
 
 
 
El Club Debat és un espai on conversar entorn l’actualitat i els moviments socials i on aprendre tècniques de debat amb l’ajut d’un moderador/dinamitzador.

Dies: primer dimarts del mes
(la sessió del 3 d'octubre queda traslladada al dia 17 d'octubre a l'hora habitual) 
Hora: 10 h
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons
 
 
 
 
Senyores i senyors, benvinguts al circ dels malabaristes del paper. Aquí els llibres es converteixen en quelcom inimaginable, en obres d’art meravelloses, que tot i que sovint viuen a l’ombra, quan es descobreixen fascinen els ulls que les observen.

Dia: 19/10/17
Hora: 17.30 h
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons
 
 
 
 
Un ou i una castanya no s'assemblen en res. Una castanya i una carbassa s'assemblen com un ou a una castanya, en res. I una velleta? Qui pot confondre una àvia amb una carabassa? Ningú, oi? Ni aquell que menja sopes i se les pensa totes?

Dia: 20/10/17
Hora: 18 h
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons
 
 
 
 
“A través de la mirada” és un projecte que ens apropa als afanys i esperances d’aquells que van viure la migració i van lluitar per la dignitat de la ciutat. Per les festes de Sant Ildefons retem homenatge a la gent gran de Cornellà a partir del seu testimoni, expressat amb senzillesa i saviesa. No us perdeu la presentació del documental i de les fotografies acompanyats dels seus protagonistes. 

Dia: 20/10/17
Hora: 18.30 h 
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons
 
 
 
 
Sempre hi podem fer alguna cosa...per l'eriçó...per l'elefant...pel saltamartí...
Contes amb protagonistes grans o petits, ràpids o lents que tenen algun problema que es pot solucionar si troben algú que els ajudi.

Dia: 25/10/17
Hora: 18 h
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons
 
 
 
 
'Viure al límit' és el nou documental participatiu de Càmeresiacció Associació i la Fundació AcidH (Associació Catalana d’Integració i Desenvolupament Humà). Narra el transcurs de vida de vuit persones amb diagnòstic d’intel·ligència límit en diferents etapes, des de la infància fins a la vellesa. 

Dia: 27/10/17
Hora: 19 h
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons
 
 
 
 
Pugeu al tren de swing! Un tren que té parada a les cançons populars i tradicionals, conegudes pels infants per tal que les puguin cantar, picar de mans o fer gestos, segons els vingui de gust. Un concert interactiu, estimulant i divertit, ideal per gaudir-lo en família.

Dia: 28/10/17
Hora: 12 h
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons
 
 
 
 
Amb l’ajuda de Xavier Boloix practicarem el joc mil·lenari dels escacs, on la destresa i l’habilitat per formar estratègies són les protagonistes. L’entrada és lliure i sense restriccions d’edats. 

Dia: tots els dijous (des del 21 de setembre)
Hora: 15.30h - 16.30h
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons
 
 
 
 
El Club 'Literària' de la Biblioteca Sant Ildefons es reunirà el quart dijous de cada mes per participar en la tertúlia que generarà la lectura d'una tria d’obres universals escollides pel nostre conductor literari. A més a més, comptarem amb la visita d’algun dels autors llegits i amb altres propostes culturals més enllà de la lectura. 

Dia: 28/09/2017 (sessió inaugural)
Hora: 19 h
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons
 
 
 
SolĚlicita el nostre butlletÝ per email
Nom:

Cognoms:

E-Mail:

Idioma:


Butlletins disponibles:
No hi ha butlletins disponibles.
Butlletins disponibles per RSS
No hi ha butlletins disponibles.
Baixa del butlletÝ
E-Mail:
Ayuntamiento de CornellÓ Pla Ciutat de la Lectura Grup de Biblioteuqes Catalanas asociades a la UNESCO Diputaciˇ de Barcelona. Xarxa de Municipis. Area de Cultura. Servei de Biblioteques
Cercador de notÝcies
Paraules clau:
ę Ajuntament de CornellÓ de Llobregat | Plaša de l'EsglÚsia, 1 | 08940 CornellÓ de Llobregat | Tel.: 933 770 212
40150 visites | Un/una usuari/a connectat/tada | carregat en  seg.