En aquesta mostra coneixerem tot un seguit de llibres amb personatges que decideixen revolucionar-se. Vine a visitar-la i troba aquell que millor reflecteix la teva pròpia revolució!

Dies: del 4 al 29 de desembre de 2017
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons
 
 
 
 
La Bleda va a Betlem perquè li han dit que allà ha passat alguna cosa extraordinària.  Pel camí farà una parada a la Biblioteca de Sant Ildefons i ens explicarà una bona pila de petites històries que fan Nadal: la del tió, la del caganer, la història dels tres reis mags... I tot plegat esquitxat amb molt, molt d'humor.

Dia: 16/12/2017
Hora: 12 h
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons
 
 
 
 
Ara que som a punt de començar un nou any, us proposem una tarda de pega, papers i tisores, perquè pugueu fer cadascú el vostre calendari on assenyalar les vostres aventures i moments extraordinaris.

Dia: 20/12/2017
Hora: 18 h
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons
 
 
 
 
Amb l’ajuda de Xavier Boloix practicarem el joc mil·lenari dels escacs, on la destresa i l’habilitat per formar estratègies són les protagonistes. L’entrada és lliure i sense restriccions d’edats. 

Dia: tots els dijous 
Hora: 15.30h - 16.30h
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons

* A causa del calendari de festes, al mes de desembre només ens trobarem el dijous 14. La freqüència habitual la reprendrem a partir de l'11 de gener.
 
 
 
 
El Club 'Literària' de la Biblioteca Sant Ildefons es reuneix per parlar entorn una tria d’obres universals escollides pel nostre conductor literari. 

Dies: quart dijous de cada mes
Hora: 19 h
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons
 
 
 
 
El Club Debat és un espai on conversar entorn l’actualitat i els moviments socials i on aprendre tècniques de debat amb l’ajut d’un moderador/dinamitzador.

Dies: primer dimarts del mes
Hora: 10 h
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons
El Club Debat agafa vacances fins al 6 de febrer, però les inscripcions continuen obertes!

 
 
 
SolĚlicita el nostre butlletÝ per email
Nom:

Cognoms:

E-Mail:

Idioma:


Butlletins disponibles:
No hi ha butlletins disponibles.
Butlletins disponibles per RSS
No hi ha butlletins disponibles.
Baixa del butlletÝ
E-Mail:
Ayuntamiento de CornellÓ Pla Ciutat de la Lectura Grup de Biblioteuqes Catalanas asociades a la UNESCO Diputaciˇ de Barcelona. Xarxa de Municipis. Area de Cultura. Servei de Biblioteques
Cercador de notÝcies
Paraules clau:
ę Ajuntament de CornellÓ de Llobregat | Plaša de l'EsglÚsia, 1 | 08940 CornellÓ de Llobregat | Tel.: 933 770 212
41538 visites | Un/una usuari/a connectat/tada | carregat en  seg.