La Biblioteca Sant Ildefons i el Centre Cívic de Sant Ildefons us convidem a combinar el plaer de la literatura amb el de la gastronomia. Ens trobarem per compartir l’experiència de la lectura i després cuinar i tastar els plats entorn el llibre "Estudi en escarlata", d’Arthur Conan Doyle, que inspirarà l’elaboració d’un menú de finor britànica.

*Inscripcions i préstecs del llibre a la Biblioteca. 

Dia: 17/04/18
Hora: 17.30 h
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons 

 
 
 
 
Vols practicar la lectura del català amb nosaltres? Si estàs aprenent aquesta llengua o tens algun tipus de dificultat lectora, aquí t’acompanyem amb molt de gust per a què puguis millorar el teu nivell. Aquest mes llegirem L’illa del doctor Moureau, d’ H.G. Wells, a partir del qual podrem parlar sobre la ciència i els seus límits.

Dies: dimarts 6, 13 i 20 de març de 2018
Hora: 12 h
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons
 
 
 
 
Mostra dels treballs del concurs de cartells “Vine a l’escola pública a Cornellà” en el que podia participar tot l’alumnat d’Educació Secundària obligatòria i postobligatòria de la ciutat. Enguany s’han presentat nois i noies de tres instituts: Esteve Terradas, Maria Aurèlia Capmany i Francesc Macià. 

Dies: del 12 de març al 7 d’abril de 2018
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons
 
 
 
 
Amb l’ajuda de Xavier Boloix practicarem el joc mil·lenari dels escacs, on la destresa i l’habilitat per formar estratègies són les protagonistes. L’entrada és lliure i sense restriccions d’edats. 

Dia: tots els dijous
Hora: 15.30h - 16.30h
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons

*Al mes de març, per motius d'agenda, només hi haurà reunió del Club l'1 i el 22 de març.
 
 
 
 
El Club 'Literària' de la Biblioteca Sant Ildefons es reuneix per parlar entorn una tria d’obres universals escollides pel nostre conductor literari. 

Dies: quart dijous de cada mes
Hora: 19 h
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons
 
 
 
 
Aquest club pretén ser un espai de diàleg, reflexió i enriquiment entre les persones, on tothom amb ganes d'aprendre i practicar les tècniques de debat és benvingut. Ens trobarem el primer dimarts del mes entre febrer i el maig.

Freqüència: primer dimarts de cada mes (llevat excepcions)
Hora: 10 h
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons
 
 
 
SolĚlicita el nostre butlletÝ per email
Nom:

Cognoms:

E-Mail:

Idioma:


Butlletins disponibles:
No hi ha butlletins disponibles.
Butlletins disponibles per RSS
No hi ha butlletins disponibles.
Baixa del butlletÝ
E-Mail:
Ayuntamiento de CornellÓ Pla Ciutat de la Lectura Grup de Biblioteuqes Catalanas asociades a la UNESCO Diputaciˇ de Barcelona. Xarxa de Municipis. Area de Cultura. Servei de Biblioteques
Cercador de notÝcies
Paraules clau:
ę Ajuntament de CornellÓ de Llobregat | Plaša de l'EsglÚsia, 1 | 08940 CornellÓ de Llobregat | Tel.: 933 770 212
43951 visites | Un/una usuari/a connectat/tada | carregat en  seg.