Us convidem a experimentar a l’àrea infantil! Allà us esperen dos espais vius on podreu llegir, participar i crear: el Racó de les paraules i el Racó del coneixement. 

Dies: estiu 2017
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons
 
 
 
 
Aquest estiu, a la Sala Infantil de la Biblioteca Sant Ildefons, podreu venir amb els vostres amics i companys de la biblioteca a jugar al voltant d’un tauler. Us oferim mil i un jocs de taula que posaran a prova el vostre enginy i habilitats, mentre aprenem plegats a perdre, a guanyar i, sobretot, a participar.

Dies: estiu 2017
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons
 
 
 
 
Estrena del curtmetratge “Superchavalas” amb la presència i participació de l’equip que l’ha fet possible. Amb el barri de Sant Ildefons com a escenari, la cinta explica la història de tres heroïnes de dotze anys que vetllen per mantenir l’orde als carrers de la seva ciutat. Una tarda, però, trobaran que un grup d’adolescents han ocupat el seu racó de reunió habitual, seran capaces de recuperar el seu lloc?

Dia: 27/07/2017
Hora: 19 h
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons
 
 
 
 
Us convidem a conèixer personatges únics i a crear el vostre propi heroi tot fent un fanzine on donarem vida als personatges que volen dins la vostra imaginació. Endavant, artistes!

Dies: del 4 a l'11 d’agost
Hora: 18 h
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons

 
 
 
 
L’exposició planteja els testimonis de dones immigrants d’arreu que s’han establert a Barcelona, del procés i reptes de l’experiència de migrar, i també com esdevenen agents d’una renovació social i cultural a la Ciutat. La mostra conclou amb algunes reflexions sobre els següents aspectes: gènere, llar feina i la ciutat

Dies: Del 22 d’agost al 12 de setembre
Lloc: Biblioteca Sant Ildefons
 
 
 
 
A partir d’entrevistes, fotografia i vídeo, el projecte “A través de la mirada” ha recollit el testimoni d’aquells i aquelles que van arribar a Cornellà des d’altres terres en un moment en què només es podia mirar cap endavant. 

Dia: 13/06/2017
Hora: 17 h
Lloc: Residència Teresa Duran (Av. Salvador Allende, 45 | A 2 minuts de la Biblioteca Sant Ildefons)

*La mostra es podrà visitar a la Residència Teresa Duran del 13 de juny fins al 31 de juliol
 
 
 
Sol·licita el nostre butlletí per email
Nom:

Cognoms:

E-Mail:

Idioma:


Butlletins disponibles:
No hi ha butlletins disponibles.
Butlletins disponibles per RSS
No hi ha butlletins disponibles.
Baixa del butlletí
E-Mail:
Ayuntamiento de Cornellà Pla Ciutat de la Lectura Grup de Biblioteuqes Catalanas asociades a la UNESCO Diputació de Barcelona. Xarxa de Municipis. Area de Cultura. Servei de Biblioteques
Cercador de notícies
Paraules clau:
© Ajuntament de Cornellà de Llobregat | Plaça de l'Església, 1 | 08940 Cornellà de Llobregat | Tel.: 933 770 212
39012 visites | Un/una usuari/a connectat/tada | carregat en  seg.