Buscar

On estem?

C/ Mossèn Jacint Verdaguer, 16-18. (Baixos interior)
08940 Cornellà de Llobregat
Tel. 93 377 02 12 (ext. 1450)
informacio@aj-cornella.cat

contacte online

Festival Internacional de Pallassos

concentrica

queferacornella

ajuda'ns a millorar

contacte online

Concèntrica. Mirades fora d'òrbita

Concèntrica. Mirades fora d'òrbita

 

CONCÈNTRICA: 10 ANYS CONSTRUINT MIRADES FORA D'ÒRBITA

>> Descarrega la programació del 10è aniversari <<

 

Què és Concèntrica?

La generalització de les tecnologies audiovisuals, des de la fotografia al vídeo i la multidisciplinarietat de les arts visuals, han fet que cada cop hi hagi més gent a la nostra ciutat disposada a iniciar-se d'alguna manera en la creació de productes audiovisuals. Davant la necessitat de donar resposta a aquestes inquietuds, Concèntrica neix com a projecte de caràcter comunitari que pretén aglutinar a creadors, teixit associatiu, comunitat educativa, espais d'exhibició, equipaments i mitjans de comunicació en un nou punt de trobada per tal d'implicar-los, interelacionar-los i familiaritzar-los amb la imatge i les noves tecnologies.

Exposicions, intervencions, projeccions, rescat de la memòria, xerrades i tallers formatius són algunes de les propostes que Concèntrica ha dut a terme amb diferents sectors i col·lectius de la ciutat, que han permès fomentar la cerca de nous públics i usuaris així com ampliar l'oferta tradicional de la ciutat des del 2007 fins a l'actualitat. La continuïtat del projecte Concèntrica. Mirades fora d'òrbita permet seguir desenvolupant al llarg  un pla d'actuació cultural de proximitat a la nostra ciutat per tal de seguir fomentant les arts audiovisuals.

Actualment, es vol posar especial èmfasi en el suport als creadors audiovisuals i fomentar la seva professionalització. És per això, que a nivell municipal es vol recolzar la formació, creació i difusió dels artistes d'aquest sector. En aquest sentit, es pretén, per una banda, afavorir la creació i experimentació artística donant les condicions necessàries pel desenvolupament d'accions i projectes artístics innovadors que generin nous llenguatges expressius, sense excloure aquelles propostes més arriscades. Per altra banda, fomentar les accions formatives que ajudin a la professionalització dels joves creadors. I per últim, i no menys important, introduir la ciutadania en nous llenguatges artístics i formes d'expressió per tal d'expandir la visió sobre l'art contemporani.

  Plantilla Dades Entitats
  Plantilla Dades Persones Físiques
     

 

© Ajuntament de Cornellà de Llobregat | CIF: P0807200A | Plaça de l'Església, 1 | 08940 Cornellà de Llobregat | Tel.: 933 770 212 | informacio@aj-cornella.cat
25105 visites | Un/una usuari/a conectado/a | carregat en  seg.