Buscar

On estem?

Parc de Can Mercader
Ctra de l'Hospitalet, s/núm.
T.: 93 474 33 99
F.: 93 474 35 21
informacio@aj-cornella.cat

propostes

Mapa de Capacitació

subvencions

Consells de Participació

EducacióLa participació es fomenta a tots els nivells en els centres públics de Cornellà: en la direcció de la línia educativa de cada centre, en la coordinació de la política educativa de la ciutat, i en les aportacions dels infants a diverses iniciatives municipals.

Consell escolar municipal

És un òrgan de consulta i participació en el que hi estan representats tots els sectors de la comunitat educativa.

L'objectiu del consell escolar municipal és mantenir un corrent d'informació, estudi i debat entre l'Administració Municipal i els diferents sectors de la comunitat educativa sobre les actuacions, planificacions i problemàtica general que afecta als centres educatius de la ciutat.

El consell consta de un Plenari de 48 membres entre persones elegides dels diferents sectors, vocals de dret i vocals designat per el municipi, així com una secretària i una tècnica d'educació. I una Comissió Permanent que consta de 9 persones. Tot el consell presidit per el Regidor d'Educació, que així ha estat designat per l'Alcalde.

Els membres son elegits per quatre anys, que son renovats per meitats cada dos anys, una vegada s'ha realitzat la renovació dels Consells Escolars de Centre (durant els mesos de novembre desembre dels anys parells).

Consell escolar centre

El Consell Escolar és un òrgan que canalitza la participació conjunta de tots els membres de la comunitat educativa. En tots els consells de les escoles públiques d'infantil-primària, secundària, Escola Municipal d'Educació Especial Virolai i Escola Municipal de Música, existeix el representant municipal. Les adreces d'aquests consells són les corresponents a cada centre d'educació infantil, primària, secundària, Escola Municipal d'Educació Especial i Escola Municipal de Música.

 

© Ajuntament de Cornellà de Llobregat | CIF: P0807200A | Plaça de l'Església, 1 | 08940 Cornellà de Llobregat | Tel.: 933 770 212 | informacio@aj-cornella.cat
19024 visites | Un/una usuari/a conectado/a | carregat en  seg.