Buscar

On estem?

Parc de Can Mercader
Ctra de l'Hospitalet, s/núm.
T.: 93 474 33 99
F.: 93 474 35 21
informacio@aj-cornella.cat

propostes

Mapa de Capacitació

subvencions

Programa Dyned

Durant el proper curs, i de forma prioritària els alumnes de 5è i 6è d'Educació Primària dels centres educatius públics de Cornellà (en cas d’existència de vacants, també es podran incorporar alumnes de 1er i 2on d’ESO dels instituts públics de la ciutat que continuïn en el Programa) es podran beneficiar d'aquesta iniciativa de l'Ajuntament que, a través del Departament d'Educació i amb el suport de l'empresa municipal Procornellà, pretén contribuir a la millora del nivell d'anglès dels ciutadans del municipi.

El Programa Dyned és un mètode "en línia" d'aprenentatge de l'anglès que facilita tant la seva comprensió com la posada en pràctica d'habilitats comunicatives orals en aquesta llengua. 

Es tracta d'un programa complementari de formació que es pot desenvolupar des de casa, fora de l'horari lectiu, i que aborda les quatre habilitats bàsiques de la llengua: llegir, escriure, escoltar i parlar. El seu contingut és totalment adaptable al nivell inicial de cada estudiant. La metodologia combina el treball individual amb tutories tant presencials com telefòniques.

El cost del programa per a les famílies és de 50 euros anuals i es desenvoluparà d’octubre de 2020 a juliol de 2021.

Aquesta activitat formativa es desenvoluparà des d'octubre fins a de juliol de cada curs, i es realitzarà en col·laboració amb els centres educatius públics de la ciutat que desitgin participar en ella.

Aquesta aposta municipal suposa una inversió important de recursos per posar a l'abast dels estudiants de la ciutat una eina complementària que els permetrà millorar el nivell de formació en una de les matèries curriculars que actualment és considerada com a fonamental: l'anglès.

Per participar en aquest programa els alumnes han de disposar d'un ordinador amb sistema operatiu Windows, auriculars perifèrics amb micròfon incorporat i la possibilitat de connectar-se a Internet esporàdicament (requisits mínims).

Inscripcions tancades (places exhaurides).

© Ajuntament de Cornellà de Llobregat | CIF: P0807200A | Plaça de l'Església, 1 | 08940 Cornellà de Llobregat | Tel.: 933 770 212 | informacio@aj-cornella.cat
22605 visites | Un/una usuari/a conectado/a | carregat en  seg.