Buscar

On estem?

Parc de Can Mercader
Ctra de l'Hospitalet, s/núm.
T.: 93 377 02 12
F.: 93 474 09 53
informacio@aj-cornella.cat

propostes

Mapa de Capacitació

subvencions

Escola Municipal de Música Roser Cabanas

L'Escola Municipal de Música Roser Cabanas depèn del departament d'Educació de l'Ajuntament de Cornellà, i té per objectiu difondre la música en el sentit artístic de l'ésser humà a través del llenguatge del so. Ofereix una formació especialitzada de qualitat que permet a tots els infants, joves i adults la possibilitat d´exercir una activitat musical des dels 4 anys fins a l'edat adulta.

Les matèries que s´imparteixen són: sensibilització i expressió musical adreçades als més petits, iniciació a la música, aprofundiment musical, cursos de música per a joves i adults que no posseeixen coneixements previs.

Instruments: piano, guitarra clàssica i guitarra moderna, violí, viola, violoncel, flauta travessera, clarinet, percussió clàssica i moderna, saxofon, orquestra de grans i petits, grups corals, conjunt instrumental.

L´escola ofereix cada any un gran nombre d´activitats perquè als alumnes de totes les edats hi puguin participar: audicions, dia de Sta. Cecília, concerts de Nadal i fi de curs, masterclass, conferències, tallers, concurs de composició etc.

Té la seu al Centre Cultural Joan N. García-Nieto (carrer Mossèn Andreu, 19) i és oberta de dilluns a divendres de 14.30 a 21.30 hores. El seu telèfon és el 93 376 32 11.

Web de l'Escola de Música
Localització

  DOCUMENTACIÓ
Calendari preinscripció i matrícula del curs 2016-2017
Preus públics de l'Escola Municipal de Música i tarifació social
Documentació a presentar per sol·licitar la tarifació social
Autorització per a l'obtenció de dades d'Hisenda i de la Seguretat Social
Autorització per a tramitar la sol·licitud de tarifació social de l'EMM
   

© Ajuntament de Cornellà de Llobregat | CIF: P0807200A | Plaça de l'Església, 1 | 08940 Cornellà de Llobregat | Tel.: 933 770 212 | informacio@aj-cornella.cat
29063 visites | Un/una usuari/a conectado/a | carregat en  seg.