Buscar

On som?

Departament de Joventut i Solidaritat
C. Mn. Jacint Verdaguer 16-18 (baixos interior)
08940 Cornellà de Llobregat
Tel. 93 377 02 12
Fax. 93 474 33 42
informacio@aj-cornella.cat

contacte online

Paret Taronja d'Exposicions

Fins ara la majoria d'intervencions públiques culturals adreçades als joves s'han caracteritzat per un intent d'apropar als joves a les arts institucionalitzades (sales d'exposicions, museu, teatre, etc) amb l'objectiu lloable per democratitzar les pràctiques culturals establertes. Però, molt sovint aquests intents no han reconegut i fomentat les experiències i activitats de la cultura dels joves.

Els usos creatius amb els que els joves utilitzen i s'apropien dels recursos i materials culturals ens han de dur a superar les normes de la cultura pensada pels adults.

El CRAJ obre les seves portes a un espai destinat a que joves creadors/es –a títol individual o bé agrupats en col·lectius-, residents i/o estudiants a Cornellà de Llobregat, puguin donar a conèixer la seva obra.

Pretén ser un espai de promoció per als i les joves artistes, un espai de creació i experimentació per a tota la població juvenil i una mostra de l’aportació cultural dels i les joves.

Es poden presentar joves que tinguin entre 12 i 30 anys, que resideixin i/o estudiïn a Cornellà de Llobregat, en el cas de ser col·lectius, es requerirà que almenys la meitat dels membres del grup compleixin aquests requisits d’edat i de residència o lloc d’estudis.

Pel que fa a les disciplines, la paret està oberta a tot tipus de modalitats d’arts plàstiques: il·lustració, pintura, còmics, gravats, fotografia, etcètera; en definitiva, tot allò que es pugui penjar.

La durada de l’exposició serà de 21 dies, es dispondrà de tres dies pel muntatge i dos dies pel desmuntatge.

S’ha de presentar el full de sol·licitud que trobareu al CRAJ i/o a l'anterior enllaç web.

Vine i comparteix CULTURA JOVE!

Mides paret:
12,5m x 2,5m
8,5m x 1,5m

Material d’exposició (consultar disponibilitat):
30 marcs de  50x70cm
12 marcs de 70x100cm

· Consulta l'HISTORIAL d'exposicions de la Paret Taronja

ę Ajuntament de CornellÓ de Llobregat | CIF: P0807200A | Plaša de l'EsglÚsia, 1 | 08940 CornellÓ de Llobregat | Tel.: 933 770 212 | informacio@aj-cornella.cat
14571 visites | Un/una usuari/a conectado/a | carregat en  seg.