Buscar

On estem?

Departament de
Medi Ambient

Plaça dels Enamorats, 7
08940 Cornellà de Llobregat
Tel. 93 475 87 18
Fax. 93 474 44 04
informacio@aj-cornella.cat

Compostatge

Cornellà aprofita els aliments

Bicibox

Entitats

Deixalleria

contacte online

Servei de préstec de vaixella reutilitzable per actes festius

Algunes de les accions que les entitats poden fer per millorar el seu entorn i conscienciar la ciutadania es poden dur a terme durant les festes populars. Per això, amb l’objectiu de fer les festes més sostenibles, l’Ajuntament ha posat a disposició d’aquestes entitats compromeses, un servei de préstec de vaixella reutilitzable que evitarà la generació de molts dels residus que actualment es produeixen per la utilització de vaixella d’un sol ús.

La vaixella consta de tots els elements necessaris per àpats populars de fins a 500 persones, amb plats de diferents tipus, coberts, tasses, fonts, gerres i porrons i de 5000 gots de plàstic reutilizables.

Les entitats poden sol·licitar les peces que necessiten presentant a lOficina d’Atenció Ciutadana aquest FORMULARI omplert. L’entitat assumeix el compromís de retornar-les totes i en bon estat i reposar-les en cas que alguna de les peces es perdi o es faci malbé. Per assegurar-se que totes les peces són tornades pels participants de l’acte, es recomana que l’entitat faci servir un sistema de dipòsit i retorn tot i que cada entitat pot establir el mecanisme que li vagi millor.

Posteriorment, les peces són rentades per un servei professional de neteja que presta el centre especial de treball de Tecsalsa.

A aquest DOCUMENT (enllaç al document) podeu trobar la normativa de funcionament del servei.

© Ajuntament de Cornellà de Llobregat | CIF: P0807200A | Plaça de l'Església, 1 | 08940 Cornellà de Llobregat | Tel.: 933 770 212 | informacio@aj-cornella.cat
3022 visites | Un/una usuari/a conectado/a | carregat en  seg.