Buscar

On estem?

Departament de Joventut i Solidaritat
C. Mn. Jacint Verdaguer 16-18 (baixos interior)
Tel. 93 377 02 12
Punt de Voluntariat i Solidaritat
C. Mossèn Andreu 17
Tel. 93 376 28 00
informacio@aj-cornella.cat

contacte online

Punt de Voluntariat i Solidaritat

SolidaritatAmb la creació del Punt de Solidaritat es busca ser el referent clar d’aquells ciutadans/es que vulguin informar-se del que es fa a la ciutat en el camp de la solidaritat. També serà un espai per a totes aquells entitats de solidaritat i cooperació que necessitin informació o assessorament.

Un dels objectius del Punt serà informar de tots aquells recursos que puguin ser d’interès per a les entitats i població en general. Entre d’altres, subvencions i altres ajuts de l’Ajuntament i altres institucions públiques i organitzacions privades, altres recursos com espais i infrastructures necessàries per l’organització d’activitats i informar de les possibles ofertes de formació.

Així mateix, des del Punt de Voluntariat i Solidaritat es potenciarà el Voluntariat de cooperació, treballant conjuntament amb el Punt de Voluntaris de Cornellà. També s’encarregarà de la coordinació i desenvolupament de campanyes conjuntes de diferents entitats de la ciutat.

Una altra de les tasques del punt serà l’organització de cursos de formació i informació sobre el voluntariat solidari, que anirà adreçats a les persones que vulguin ser voluntàries/es i a les que hi hagin de treballar.

Aquest Punt es crea des de l’Ajuntament, però l’objectiu és que estigui a l’abast de les entitats i voluntaris de la ciutat. Vol ser un Punt obert a tothom, que es dissenyi i evolucioni conjuntament segons les necessitats de la ciutat i els ciutadans i ciutadanes.


On som?

Punt de Voluntariat i Solidaritat de Cornellà
(Centre de Recursos Juvenils)
C. Mossèn Andreu, 17
08940 Cornellà de Llobregat
Telèfon: 93 376 28 00
e-mail: puntvolisol@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/punt.voluntariatsolidaritat/
Twitter: https://twitter.com/Coop_Cornella

Horari d'atenció al públic:
De dilluns a divendres de 16.00 a 21.00 h.
Dimarts de 10.00 a 13.00 h.
Del 15 de juny al 15 de setembre, dimarts matí tancat.

© Ajuntament de Cornellà de Llobregat | CIF: P0807200A | Plaça de l'Església, 1 | 08940 Cornellà de Llobregat | Tel.: 933 770 212 | informacio@aj-cornella.cat
17842 visites | Un/una usuari/a conectado/a | carregat en  seg.