Buscar

On estem?

C/ Mossèn Jacint Verdaguer, 16-18. (Baixos interior)
08940 Cornellà de Llobregat
Tel. 93 377 54 54
Fax. 93 474 33 42
informacio@aj-cornella.cat

contacte online

Festival Internacional de Pallassos

concentrica

queferacornella

contacte online

Venda d'entrades dels programes
Cornellà Escena i Cultura en Família
(Sala Ramon Romagosa i Auditori de Sant Ildefons):

Venda anticipada: al web compra.cornelladellobregat.eu a l'apartat TIQUETS, fins a les 00 hores del dia anterior a l'espectacle.
Venda presencial: a partir d'una hora abans de l'espectacle, a la taquilla de la sala. Aforament limitat. Localitats numerades.

Descomptes:

S'estableix un descompte del 10% sobre el preu de les localitats a la venda anticipada (online). S'afegeix un altre descompte del 10% sobre el preu de les localitats la venda anticipada (online) amb la presentació dels següents carnets: Carnet Jove, Carnet +25, Carnet d'estudiant, Carnet de la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona, Carnet de Voluntariat per la llengua, Tarja rosa, Majors de 65 anys (en aquest cas es pot acreditar amb el DNI/NIE), i altres grups i/o col·lectius amb els que s'estableixin acords i/o convenis (1 carnet per entrada). En aquest cas s'haurà d'acreditar físicament el carnet a l'accés de l'espectacle. En el cas de no acreditar-se físicament, s'hi denegarà l'accés sense retorn de l'import abonat, per utilització fraudulenta de les entrades.

S'estableix un descompte del 10% sobre el preu de les localitats comprades a la taquilla, amb la presentació dels següents carnets: Carnet Jove, Carnet +25, Carnet d'estudiant, Carnet de la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona, Carnet de Voluntariat per la llengua, Tarja rosa, Majors de 65 anys (en aquest cas es pot acreditar amb el DNI/NIE), i altres grups i/o col·lectius amb els que s'estableixin acords i/o convenis (1 carnet per entrada), s'haurà d'acreditar físicament el carnet al moment de la compra de l'entrada.

Abonaments: S'estableix un descompte del 30% sobre el preu de compra al adquirir un paquet de 4 entrades a la venda anticipada (online) (no es compatible amb cap dels altres tipus de descomptes anteriors)

Més informació: 93 377 99 11 (Ext. 1462) de 10 a 14h

Venda online en període de proves

Finestra de prova:

Final finestra de prova

Auditori de Cornellà / Sala2.cat:

Venda d'entrades i abonaments: al telèfon 93 474 02 02 (Ext. 1307), a les oficines de l'Auditori de dilluns a divendres de 9 a 14 h. o per internet: www.auditoricornella.com

Els preus dels espectacles a l'Auditori poden variar segons el format de l'espectacle, així com els descomptes per la compra anticipada de les localitats.

Veure Equipaments Escènics

© Ajuntament de Cornellà de Llobregat | CIF: P0807200A | Plaça de l'Església, 1 | 08940 Cornellà de Llobregat | Tel.: 933 770 212 | informacio@aj-cornella.cat
19904 visites | Un/una usuari/a conectado/a | carregat en  seg.