Buscar
Les obres del passeig dels Ferrocarrils Catalans avancen a bon ritme
Les obres del passeig dels Ferrocarrils Catalans avancen a bon ritme
11/10/2017  Les obres formen part del projecte Cornellà Natura que cerca, entre d'altres reptes, recuperar per a la ciutadania espais per compartir, viure i conviure.
 


Amb l'objectiu de pacificar el trànsit al barri Riera de Cornellà, i com a conseqüència del projecte de peatonalització del carrer Verge de Montserrat, s'està reorganitzant la circulació de carrers adjacents. Una de les actuacions permetrà la connexió de l'avinguda Baix Llobregat amb el passeig dels Ferrocarrils Catalans en la seva confluència amb el carrer
Empordanès, obrint un vial de sortida en una na zona que estava sense urbanitzar.

L'obra suposa la creació de dues rotondes: una a la part propera al passeig i una altra a l'avinguda Baix Llobregat; ambdues rotondes estaran connectades per un vial de doble sentit. L'avinguda del Baix Llobregat, el tram que ens afecta, té dos carrils de circulació, un en cada sentit, a part de trams amb aparcament en cordó. L'actuació comportarà Millores al Paviment, la Calçada i la vegetació tenint en compte les persones amb mobilitat reduida i la possible incorporació d'un carril bici. També es recol·locarà l'enllumenat afectat i incorporar nous elements.

Es tracta d'un dels eixos previstos en el projecte Cornellà Natura per vertebrar i naturalitzar la ciutat. L'Ajuntament invertirà més de 6,3 milions d'euros en els pròxims dotze mesos en diferents actuacions estructurades al voltant de cinc corredors cívics i urbans que connectaran l'espai públic per a la ciutadania i propiciaran la connectivitat de tot el municipi. Potenciant l'espai públic com a marc de convivència col·lectiu amb més àmbits d'interacció, amb una mobilitat més sostenible, amb amplis espais verds i de vianants o amb la recuperació de vegetació en zones de menor dimensió, que permetin crear una ciutat càlida, respectuosa, inclusiva i acollidora.


 
© Ajuntament de Cornellà de Llobregat | CIF: P0807200A | Plaça de l'Església, 1 | 08940 Cornellà de Llobregat | Tel.: 933 770 212 | informacio@aj-cornella.cat
21489341 visites | Un/una usuario/a conectado/a | cargado en  seg.