Buscar
Bon estiu i bona lectura
Bon estiu i bona lectura
01/08/2018  Refrescar-se a la piscina, llegir, activitats a les biblioteques, gaudir dels espais naturals... Cornellà deixa moltes opcions obertes durant l'estiu.
 

Les piscines, obertes cada dia

Les piscines exteriors municipals, la del Parc Esportiu Llobregat i la del Complex Can Mercader, són obertes a la vostra disposició tots els dies de la setmana de 10.30h a 19.30h. Per accedir-hi, es pot comprar una entrada puntual, un abonament de temporada per a una o per a les dues instal·lacions, o abonaments de 10 i 20 usos, vàlids per als dos centres fins arribar a l’aforament màxim permès. Hi ha també l’entrada “exprés”, dóna accés  a les piscines per tan sols 2€ entre les 17h i les 19.30h.

Més informació
Web del PELL i del Complex Can Mercader
   

Infinitat de llibres per triar a la Xarxa de Biblioteques

Entre les moltes opcions que tenim d'oci aquest estiu, la lectura és de les més assequibles i més enriquidores. A l'estiu, l'Ajuntament de Cornellà, dins del seu compromís com a Ciutat de la Lectura, promou a través dels mitjans publicitaris la campanya "Bon estiu, bona lectura". La Xarxa de Biblioteques de Cornellà no tanca durant el mes d'agost, fent un horari de 15.30 a 20.30 hores de dilluns a divendres, i encara hi ha algunes activitats; però recordeu: sempre són plenes de llibres per triar i llegir gratuïtament, pel·lícules, etc.

Més informació
Xarxa de Biblioteques de Cornellà
Butlletí de novetats
   

Espais naturals, parcs i molt més per gaudir

Gaudir de la natura i el descans és una altra alternativa per als dies de festa, a l'entorn del riu Llobregat, o els parcs de la ciutat. I recordeu, Bon Estiu, i Bona Lectura!

  Més informació
  Guia Cornellà a peu
     
 
© Ajuntament de Cornellà de Llobregat | CIF: P0807200A | Plaça de l'Església, 1 | 08940 Cornellà de Llobregat | Tel.: 933 770 212 | informacio@aj-cornella.cat
31910353 visites | Un/una usuario/a conectado/a | cargado en  seg.