Buscar
Aplicacions mòbils al servei de la ciutadania
Aplicacions mòbils al servei de la ciutadania
13/03/2017  
 

Cornellà posa a disposició dels ciutadans i ciutadanes un total de set aplicacions gratuïtes mòbils per a facilitar un accès ràpid i efectiu a diferents activitats i serveis municipals com ara l'APP se seguretat, o altres que tenen a veure amb les programacions d'oci, cultural i social de la ciutat.
Aquestes APP, disponible en tots els telèfons intel•ligents que tinguin connexió a Internet, s'emmarquen dins de les polítiques de proximitat que desenvolupa l'Ajuntament i representa un salt qualitatiu en la utilització de les noves tecnologies al servei ciutadà. Així, complementen i amplien les prestacions que el Consistori posa a disposició de la població a través de la web municipal www.cornella.cat.

Aplicacions mòbils al servei de la ciutadania

   

APP Seguretat Ciutadana:

Aquesta aplicació, posada en marxa per
l’Ajuntament de Cornellà, permet als usuaris la marcació ràpida als diferents cossos de seguretat, traslladar incidències a la Guàrdia Urbana i consultar informació rellevant per a situacions d’emergència, entre d’altres.

 

captura app Seguretat Ciutadana  
   

APP Què fer a Cornellà

Que fer a Cornellà és una nueva aplicació de l'Ajuntament de Cornellà que et permetrà accedir a les activitats d'oci i cultura de la ciutat (teatre, música, exposicions, fires, espectacles infantils…) des del teu Smartphone. A més, podràs compartir els esdeveniments que més t'agraden a les xarxes socials i comprar directament les entrades dels teus espectacles favorits.

 
   

APP per pagar zona blava amb mòbil

Utilitzar la zona blava de Cornellà serà més fàcil i es podrà pagar amb més comoditat, des del telèfon mòbil. Cornellà ha implantat l'aplicació per a smartphones EasyPark, que permet estalviar temps, estalviar diners i permetrà, properament, buscar zones d'estacionament. L'aplicació es pot fer servir des de la setmana passada a tota la ciutat de Cornellà.

Amb aquesta eina tecnològica, els pagaments es poden fer de manera més ràpida i senzilla, i l'usuari pot estalviar diners perquè permet pagar pel temps exacte d'estacionament (es calcula que pot ascendir a un 20% per any). Per exemple, no serà necessari fer cua davant del parquímetre per recollir el tiquet, i no s'hi haurà de tornar per posar més monedes, perquè es poden fer aquestes dues operacions des del telèfon mòbil, amb l'aplicació. Si l'usuari marxa abans de quan havia previst, aturant l'estacionament no abonarà diners de més.

 

   
   

APP Parc Esportiu i Can Mercader

Aquesta aplicació de mòbil gratuïta dóna informació eficient i actualitzada de l'oferta esportiva i d’oci, d’una banda del Parc Esportiu Llobregat, inclosos el centre cívic i la ludoteca, ubicats al mateix edifici, i d’altra, del Complex Aquàtic i Esportiu Can Mercader. Compatible per a Android i iPhone, l’aplicació pot descarregar-se a través de les paraules clau: PELL, Parc Esportiu, centre esportiu o Can Mercader, i ofereix informació complerta d’horaris, serveis, tarifes i notícies d’ambdues instal·lacions.

 

app Parc Esportiu i Can Mercader app Què Fer a Cornellà 

app Seguretat Ciutadana app Juga Verd Play

app Cornellà de Llobregat app Cornellà Creació

   

captura app Cornellà Creació

APP Corcreació:

És l’aplicació mòbil gratuïta del Cornellà Creació, una plataforma de debat empresarial pensada per dinamitzar l’economia local. És gratuïta i compatible per a Android i iPhone. Trobareu informació sobre les properes trobades, vídeos, fotos, links a les xarxes socials i notícies relacionades.

 

 

 

 

 

   
captura app Cornellà de Llobregat

APP Cornellà de Llobregat:

Mitjançant aquesta app, la ciutadania de Cornellà té al seu abast una aplicació mòbil gratuïta que, només amb un clic, permet conèixer la programació cultural, els esdeveniments esportius, els comerços del municipi amb les seves promocions i els recursos formatius de la ciutat.

 

   

APP Baix Esport-Verd Play:

Aquesta aplicació desenvolupada per al Consell Esportiu del Baix Llobregat fomenta l’esport en valors i permet utilitzar un sistema de puntuació alternatiu on es premien comportaments de jugadors, públic, tècnics i àrbitres segons paràmetres de puntualitat, educació i companyonia. També es pot consultar des de la pàgina www.cebllob.cat.

captura app Juga Verd Play  
     

Si vols tenir més informació, accedeix a les nostres xarxes socials AQUÍ

 
© Ajuntament de Cornellà de Llobregat | CIF: P0807200A | Plaça de l'Església, 1 | 08940 Cornellà de Llobregat | Tel.: 933 770 212 | informacio@aj-cornella.cat
18651582 visites | Un/una usuario/a conectado/a | cargado en  seg.