Buscar
Últims dies per participar als pressupostos participatius i al Cornellà Opina
Últims dies per participar als pressupostos participatius i al Cornellà Opina
27/04/2018  Fins el 30 d'abril tots els ciutadans de més de 16 anys, podran fer les seves propostes per als pressupostos i també aportar idees sobre nous usos per als quioscos buits
 
De l'1 al 30 d'abril s'obre el termini perquè cada ciutadà o ciutadana de Cornellà presenti la seva proposta perquè sigui inclosa en el pressupost municipal d'inversions per a 2019. Es tracta de la tercera edició del projecte de Pressupostos Participatius de Cornellà: només cal estar empadronat a Cornellà, tenir més de 16 anys i registrar-se en el web http://pressupostosparticipatius.cornella.cat/
Les propostes es poden presentar al web o als punts d'informació de cada barri. Després s'analitzaran -per revisar el seu cost estimat i s'adeqüen als criteris plantejats-, i entre el 16 de juny i el 15 de juliol es podran votar, a través de la mateixa web.
Les més votades s'incorporaran al pressupost municipal de l'any que ve. L'Ajuntament reservarà fins 1.254.510 euros del pròxim pressupost d'inversions per als projectes més votats per la ciutadania. Aquesta quantitat correspon al 25% de la partida d'inversions d'aquest any, que es pren com a referència.
Per aquesta raó, els projectes han de poder ser tipificats com a inversions. Es poden adscriure a un barri o a tota la ciutat, i cada àmbit té una quantitat de diners específica reservada. La iniciativa forma part dels compromisos marcats pel govern municipal per incentivar la corresponsabilitat i la intervenció de la ciutadania en la gestió municipal.

Més informació i presentació de propostes
Pots presentar les teves propostes línia de dues maneres: entrant al web http://pressupostosparticipatius.cornella.cat; o amb ajuda en els Punts de Suport Digital distribuïts per tota la ciutat.

Cornellà Opina

D'altra banda l'Ajuntament ha obert una consulta ciutadana a través de la pàgina Cornellà Opina. sobre els nous usos dels quioscos de premsa tancats (es podrà contestar fins al 30 d'abril). Tens alguna idea creativa, innovadora i sostenible econòmicament per als quioscos tancats del teu barri? .

Comparteix les teves propostes sobre aquestes qüestions i pren part en la presa de decisions en temes de ciutat.

Cornellà Opina

 
© Ajuntament de Cornellà de Llobregat | CIF: P0807200A | Plaça de l'Església, 1 | 08940 Cornellà de Llobregat | Tel.: 933 770 212 | informacio@aj-cornella.cat
25738101 visites | Un/una usuario/a conectado/a | cargado en  seg.