Buscar
Art, meditació, fotografia, cuina, artesania... incomptables propostes per al segon trimestre als centres cívics
Art, meditació, fotografia, cuina, artesania... incomptables propostes per al segon trimestre als centres cívics
11/03/2020  
 

Departament d'Acció Comunitària

Els centres cívics de la ciutat ja tenen a punt la nova programació per al segon trimestre de l'any 2020. Les inscripcions són obertes durant el mes de març perquè pugueu complir els vostres propòsits d'ampliar coneixements i divertir-vos aprenent. Són més de cinquanta opcions, consulteu amb cada centre més informació sobre preus, i horaris.

  • Al Centre Cívic Sant Ildefons, en col·laboració amb les diferents entitats del barri, podem trobar tallers de fotografia a càrrec de l'Espai fotogràfic Sant Ildefons, de dibuix i pintura o de joieria. També hi ha activitats de gastronomia, de sostenibilitat, d'informàtica, o de música i ball, entre moltes altres. Hi col·laboren entitats com l'Associació Cornellà per les Dones, Associació Dansa i Ritme, Gent i Futur, Centre Cultural Andaluz Blas Infante, Escola d'art Cornell'Art-Traços i Asociación Andaluza Hijos de Almáchar. Inscripcions a partir del 25 de març.
  • Al Centre Cívic de Gavarra podrem trobar la vessant de les arts plàstiques amb el clàssic taller d'art a càrrec de l'artista l'Evaristo Benítez, o els d'artterapia i risoterapia. També l'associació Gent i Futur ofereix tallers variats d'introducció a la moda, patchwork, ioga, tall i confecció, brodat i tècniques de patronatge industrial. Inscripcions entre el 9 i el 27 de març.
  • Pel que fa al Centre Cïvic del Parc Esportiu Llobregat, presenta una vintena de propostes de tot tipus i per a totes les edats entre les que trobareu cursos habituals com dibuix i pintura, relats curts, còmics, fotogfrafia, cuina, meditació, mindfulness, abdominals hipopressives... A destacar també les opcions que es fan els dissabtes, com els tallers de “Cuina en Família” i dos tallers gratuïts de medi ambient. Inscripcions obertes entre el 2 i el 21 de març.

 

  CENTRE CÍVIC DEL PELL
(Parc Esportiu Llobregat)
Av. del Baix Llobregat, s/n
93 475 35 77
www.parcesportiullobregat.com
  CENTRE CÍVIC DE SANT ILDEFONS
c. Gerdera, s/n
93 375 63 29
ccsildefons@aj-cornella.cat
  CENTRE CÍVIC DE LA GAVARRA
(C. Cultural Joan N. García-Nieto)
c. Mossèn Andreu, 13-19, 4a planta
93 376 20 11
ccgavarra@aj-cornella.cat
 

 

 
© Ajuntament de Cornellà de Llobregat | CIF: P0807200A | Plaça de l'Església, 1 | 08940 Cornellà de Llobregat | Tel.: 933 770 212 | informacio@aj-cornella.cat
39354391 visites | Un/una usuario/a conectado/a | cargado en  seg.