Buscar
Dissabte tindrà lloc la 4a edició del Festival de Música per la Igualtat
Dissabte tindrà lloc la 4a edició del Festival de Música per la Igualtat
11/03/2020  Continuen les activitats reivindicatives en el mes dedicat a la Dona treballadora.
 

Departament de Polítiques d'Igualtat

Amb motiu del Dia Internacional de la Dona Treballadora, el 8 de març, el Consell de les Dones i l'Ajuntament de Cornellà, juntament amb l'associacionisme i les entitats de dones, organitzen a la ciutat al voltant d'una trentena d'actes i d'activitats per sensibilitzar la població sobre la igualtat de gènere i els drets de les dones.

Aquesta setmana, destaca la cita amb el 4t Festival de Música per la Igualtat que tindrà lloc el dissabte 14 de març, amb l'objectiu de celebrar la igualtat de gènere des d'una visió festiva, positiva, artística i social. Serà a la plaça d'Europa entre les 11.30 i les 22.00 hores. Inclourà les actuacions de la Big Band de l'Escola de Música, Molly Varlet, Jasel, diverses cantautores de Cornellà, Maruja Limón i The Crab Apples, a més d'espais de joc i tallers.

Exposicions, debats, cinema, teatre, música, esport... Moltíssimes entitats participen i col·laboren en fer que el mes de març s'ompli d'activitats. Aquesta setmana també hi haurà el lliurament de premis del XXIV Concurs de Narrativa Àrtemis (dimecres, 18.30 h, sala Ramon Romagosa), la impro "Mujer tenías que ser" del grup de teatre Fem Impro (divendres, 18.00 h, plaça de la Dona), o l'exposició d'il·lustracions "Mi bestia insatisfecha", de l'artista Alicia del Hoyo (divendres, 19.00 h, CIRD).

  Programa d'actes del Dia Internacional de la Dona Treballadora
  Programa del IV Festival de música per la Igualtat
 
© Ajuntament de Cornellà de Llobregat | CIF: P0807200A | Plaça de l'Església, 1 | 08940 Cornellà de Llobregat | Tel.: 933 770 212 | informacio@aj-cornella.cat
39355337 visites | Un/una usuario/a conectado/a | cargado en  seg.