Buscar
El Campament Oriental del Mag Maginet obre les seves portes!
El Campament Oriental del Mag Maginet obre les seves portes!
19/12/2017  

Un any més, el Campament Oriental del Mag Maginet obre de l’1 al 4 de gener per a rebre a totes les nenes i nes de la ciutat.

 

El Mag Maginet és un dels personatges més tradicionals del Nadal a Cornellà, treballa com ajudant dels Reis Mags des del 1981. Des de llavors, s'ha dedicat a fer de mediador entre els Reis d'Orient i les nenes i nens de la ciutat. 

Durant tot l'any es dedica a estudiar els estels i a traçar el millor itinerari perquè Melcior, Gaspar i Baltasar arribin a la nostra ciutat. Viu a la Torre de la Miranda, on també té el seu laboratori, fins que el dia 1 de gener instal·la el seu Campament a l'entrada del parc de Can Mercader.

Es tracta d'un lloc màgic, que obre les portes entre l'1 i el 4 de gener, on hi col·laboren desenes de joves de la ciutat que durant aquests dies treballen amb molta cura i afecte com a patges perquè els nens i nenes s'impregnin al màxim de l'esperit del Nadal. L'espai compta amb tendes orientals on es realitzen diferents activitats: tallers, narració de contes, escriure la carta, elaborar l'element màgic per cridar l'atenció dels Reis, col·laboració amb projectes solidaris i una mostra d’artesania. I, al fons del recinte, una tenda més gran majestuosa i fantàstica: la tenda del Mag Maginet on les nenes i nens esperen el seu torn per lliurar-li la carta i escoltar els seus consells.

El Campament Oriental del Mag Maginet obre de l’1 al 4 de gener amb els següents horaris:

- Obertura del Campament: 17:30 h.

- Salutació del Mag Maginet: 17:50 h.

- Inici d'activitats: 18:00 h.

- Tancament accés al recinte: 20:45 h.

- Tancament del Campament: 21:00 h.

Només poden accedir a la Tenda del Mag Maginet infants d’edats compreses entre els 3 i els 11 anys, mitjançant la presentació del tiquet d’entrada que es lliura en la haima dels tiquets.

Podeu consultar totes les activitats que es duen a terme a Cornellà durant el Nadal i relacionades amb la Nit de Reis en el següent enllaç:

http://www.cornella.cat/ca/NitDeReis.asp

 
© Ajuntament de Cornellà de Llobregat | CIF: P0807200A | Plaça de l'Església, 1 | 08940 Cornellà de Llobregat | Tel.: 933 770 212 | informacio@aj-cornella.cat
24326787 visites | Un/una usuario/a conectado/a | cargado en  seg.