Buscar
El millor rock progressiu instrumental amb Audiolepsia, Böira i Blak a l’Orfeó Catalònia de Cornellà.
El millor rock progressiu instrumental amb Audiolepsia, Böira i Blak a l’Orfeó Catalònia de Cornellà.
19/04/2018  Dissabte 19 de maig podrem gaudir a l’Orfeó Catalònia d’una vetllada molt especial. Tres de les principals bandes catalanes del rock progressiu instrumental ens oferiran un concert únic i irrepetible i, a més, amb accés gratuït.
 

La banda cornellanenca Audiolepsia estarà acompanyada dels grups Böira i Blak, formant així un dels tridents punters de l’escena catalana actual.

Dissabte 19 de maig podrem gaudir a l’Orfeó Catalònia d’una vetllada molt especial. Tres de les principals bandes catalanes del rock progressiu instrumental ens oferiran un concert únic i irrepetible i, a més, amb accés gratuït.

Els primers acords de la tarda corren a càrrec dels BLAK. Vinguts de Roda de Ter, tot i comptar amb poc temps de vida com a grup, els seus integrants tenen ja una llarga carrera musical al darrere, cosa que notem en la perfecta execució en directe de les seves dolces melodies i denses atmosferes.

Immersos de ple en la composició del seu segon disc, els Böira faran una petita escapada a Cornellà per demostrar el seu talent i deixar ben clar perquè són una de les bandes més sòlides del gènere.

Desprès d’alguns canvis en la formació, Audiolepsia, que compten amb varis integrants cornellanencs, venen a la nostra ciutat a presentar en directe les cançons del seu segon disc, “Muses” que va veure la llum al 2017 a través dels segells Aloud Music Ltd i Dunk!Records (dos dels principals segells d’aquest gènere musical) i que ja han portat per tota la geografia espanyola.

L’inici de les actuacions serà a les 19:00h (obertura de portes a les 18:30h) i l’accés serà totalment gratuït (fins a plenar aforament).

 

 
© Ajuntament de Cornellà de Llobregat | CIF: P0807200A | Plaça de l'Església, 1 | 08940 Cornellà de Llobregat | Tel.: 933 770 212 | informacio@aj-cornella.cat
25665800 visites | Un/una usuario/a conectado/a | cargado en  seg.