Buscar
Degut a l’actual estat d’alarma, l’Ajuntament de Cornellà ha decidit cancel·lar l’activitat cultural presencial d'abril
Degut a l’actual estat d’alarma, l’Ajuntament de Cornellà ha decidit cancel·lar l’activitat cultural presencial d'abril
31/03/2020  

Aquesta mesura afecta, principalment, al programa Cornellà Escènica, que inclou els cicles Cultura en Família, Cornellà Escena i la programació de l’Auditori de Cornellà.

 

Degut a l’actual estat d’alarma, l’Ajuntament de Cornellà ha decidit cancel·lar tota l’activitat cultural presencial del mes d’abril. Aquesta mesura afecta, principalment, al programa Cornellà Escènica, que inclou els cicles Cultura en Família, Cornellà Escena i la programació de l’Auditori de Cornellà.

A totes les persones que havien adquirit entrades per a algun dels espectacles se’ls efectuará el retorn de l’import mitjançant la mateixa plataforma de pagament que van fer servir.

D’una altra banda, el Departament de Cultura, conscient del que això suposa per a totes i tots els artistes implicats, mirarà, en la mesura del possible, reprogramar les seves actuacions.

 

La cultura no s'atura

Tot i la cancel·lació dels actes presencials, la cultura no s’atura. És per això que el Departament de Cultura ha iniciat tota una sèrie d’activitats culturals a través de les xarxes socials (Facebook, Instagram i Twitter) encapçalades pel cicle #EsmorzarCultura, a més d’un trivial relacionat amb l’activitat cultural de la ciutat i llistes musicals, entre d’altres.

 

 

VOLS ESTAR SEMPRE BEN INFORMADA DE L’ACTIVITAT CULTURAL DE CORNELLÀ?

Subscriu-te al Butlletí setmanal de Cultura Cornellà.

- Segueix a @culturacornella a les xarxes socials. (Facebook, Instagram, Twitter)

 

Aprofitem també per recordar-vos que, durant l’estat d’alarma, podreu trobar tota la informació referent a l’actualitat de la nostra ciutat en el següent ENLLAÇ.

 
© Ajuntament de Cornellà de Llobregat | CIF: P0807200A | Plaça de l'Església, 1 | 08940 Cornellà de Llobregat | Tel.: 933 770 212 | informacio@aj-cornella.cat
41818091 visites | Un/una usuario/a conectado/a | cargado en  seg.