Buscar
L'Institut Miquel Martí i Pol incorpora el programa Batxibac
L'Institut Miquel Martí i Pol incorpora el programa Batxibac
28/04/2017  Es tracta d'un programa que facilita obtenir, en acabar el Batxillerat, també el títol Baccalauréat (el batxillerat oficial de la república francesca). 
 

El Batxibac integra el temari del batxillerat espanyol amb els continguts essencials de la realitat històrica, literària i política de França. L'alumnat ha de fer un terç de l'horari lectiu del batxillerat en francès i cursar les matèries de Llengua i literatura francesa i Història de França. En acabar el 2n de Batxillerat es poden presentar a una prova externa per a l'obtenció del títol Baccalauréat.

L'Institut Miquel Martí i Pol (c. Verge de Montserrat, s/núm.) ha estat autoritzat provisionalment a obrir període de preinscripció i matrícula per al curs 2017/18. L'autorització definitiva arribarà en el moment que es publiqui al DOGC.

Els avantatges del programa Batxibac són que els alumnes que el superen obtenen una doble titulació: Batxillerat i Baccalauréat; els queda convalidat el nivell B2 de francès del CECR; i tenen accés a les universitats franceses en les mateixes condicions que l'alumnat del Baccalauréat francès.

Les sol·licituds es poden presentar entre el 2 i el 4 de maig de 2017; per al proper curs, el centre té 15 places disponibles. Per a qualsevol aclariment podeu contactar-hi trucant al 93.377.56.57 o escrivint al correu a8035143@xtec.cat. Us podran atendre Carme Martínez (Coordinadora pedagògica) i Lluís Miquel Gràcia (Cap d'estudis).

Més informació sobre el programa Batxibac
Web de l'institut Miquel Martí i Pol

 
© Ajuntament de Cornellà de Llobregat | CIF: P0807200A | Plaça de l'Església, 1 | 08940 Cornellà de Llobregat | Tel.: 933 770 212 | informacio@aj-cornella.cat
18633523 visites | Un/una usuario/a conectado/a | cargado en  seg.