Buscar
L'Escola Montserrat aposta per la innovació pedagògica a través de les ciències
L'Escola Montserrat aposta per la innovació pedagògica a través de les ciències
27/06/2018  S'inaugura la remodelació del laboratori de l'escola, amb la col·laboració de l'Institut de Recerca Biomèdica de Barcelona.
 

Departament d'Educació

L’escola Montserrat va estrenar el 18 de juny la remodelació i ampliació d’un laboratori de ciències que portarà el nom de Joan J. Guinovart, exdirector de l’Institut de Recerca Biomèdica (IRB).

L’escola fa tres anys que col·labora amb l’IRB per desenvolupar un projecte d’innovació pedagògica. El projecte Escoles Tàndem, coordinat i finançat per la fundació Catalunya La Pedrera, ha servit per acostar la recerca a alumnes i professors del centre del barri de Sant Ildefons, que s’han involucrat de tal manera en el projecte que fins i tot han modificat el logo de l’escola.

L’activitat científica ha estat l’eix vertebrador del nou projecte educatiu que han construït conjuntament. Dins d'aquesta col·laboració, més de vint científics de l'IRB han proporcionat als mestres de ciències de l'escola trenta hores de formació anual i els han ajudat a implementar noves metodologies en l'ensenyament d'aquesta àrea.

L'escola Montserrat va celebrar l'estrena del laboratori amb una gran festa amb la participació de famílies, alumnes, professors i les entitats col·laboradores, entre elles, el mateix Joan J. Guinovart, químic i farmacèutic que des de l'IRB ha col·laborat en el projecte, i en honor del qual s'ha batejat l'equipament. Un espectacle i diversos tallers d'experimentació van completar la jornada.

  Escola Montserrat
  Projecte Escoles Tàndem
     

 
     
     
     
     
     

 
© Ajuntament de Cornellà de Llobregat | CIF: P0807200A | Plaça de l'Església, 1 | 08940 Cornellà de Llobregat | Tel.: 933 770 212 | informacio@aj-cornella.cat
29920071 visites | Un/una usuario/a conectado/a | cargado en  seg.