Buscar
Cicle de Voluntariat 2017
Cicle de Voluntariat 2017
10/10/2017  
 

Aquí us deixem les activitats que us trobareu per tota Cornellà durant aquest Cicle de Voluntariat que comença ara, a l'octubre, i finalitzarà al novembre.

Hi haurà de tot, per a tots els gustos i totes les edats, aprofiteu per participar en alguna de les activitats: exposicions, conta-contes, Berenars Solidaris, tallers de cuina, presentació de llibre...

 

 

EXPOSICIONS


- Biblioteca Sant Ildefons del 16 d'octubre al 4 de novembre. 

"Es porta dins" - La Federació Catalana de Volutnariat Social treballa per reconèixer la tasca del voluntariat social i per transmetre la importància que té com a motor de canvi social. L'exposició itinerant "Es porta dins" està pensada per fomentar el voluntariat. 

 

- Biblioteca Marta Mata del 16 d'octubre al 4 de novembre.

Exposició Commemorativa: 30 anys de la Coordinadora contra la Marginació "Levantando esperanzas" - Amb motiu del passat 30 aniversari de l'entitat Coordinadora contra la Marginació de Cornellà, van voler crear una exposició que fes possible apropar les històries tan invisibles que formen part d'ella, tot allò que els voluntaris de l'entitat i les persones vinculades a ella han viscut durant aquests 30 anys de lluita a Cornellà.


 

ACTIVITATS INFANTILS

 

- Conta-contes a la Biblioteca Sant Ildefons, 25 d'octubre a les 18h. A càrrec de Susagna Navó.

- Conta-contes a la Biblioteca Central de Cornellà, 31 d'octubre a les 18h. A càrrec de Santi Rovira.

- Conta-contes a la Biblioteca Marta Mata, 3 de novembre a les 18h. A càrrec de Santi Rovira.BERENARS SOLIDARIS

 

Són aquells moments als quals, algunes de les entitas de cooperació internacionsl que treballen a Cornellà, exposen el seu projecte perquè la ciutadania s'assabenti dels projectes de cooperació que es fan des de la seva ciutat, acompanyat d'una xerrada més distesa que es fa amb el pica-pica berenar que es prepara per a l'ocasió.

 

-Berenar Solidari als Castellers de Cornellà: 17 d'octubre a les 19h. Entitats que participaran: Kawral Sukabe i Associació Mirades. (Direcció: Passatge de la Plàsmica, s/n, dins del recintre)


-Berenar Solidari al CIRD (Centre d'Informació i Recursos per a les Dones): 24 d'octubre a les 17h. Entitats que participaran: Asociación Astrolabio i IPI Cooperació. (Direcció: Carrer Mossèn Jacint Verdaguer 16-18)

 

 

ALTRES ACTIVITATS

 

- Taller de cuina colombiana intercultural. 16 d'octubre al Centre Cívic Sant Ildefons. Organitzat per: Cornellà Solidària, International Action for Peace i col·labora la Associació Cultural Gent i Futur.

 

- Presentació del llibre FLOR DEL DESIERTO: La dureza de vivir en el Sahara Occidental si eres mujer. Tindrà lloc als locals de Creu Roja Cornellà el 20 d'octubre a les 18:30h.  Intervindran Cornellà Solidari, Lola Salmerón (autora) i Mah Yahdih (Subdelegat del Frente Polisario a Catalunya)

 

- Espectacle de màgia "Il·lusions solidàries" de Daniel Collado. Es celebrarà a l'Auditori de Sant Ildefons el 27 d'octubre a les 19:30. Amb l'entrada estareu contribuint amb el desenvolupament dels projectes de l'entitat de cooperació internacional Kawral Sukabe.

 

I d'altres activitats... si voleu més informació, podeu adreçar-vos al Punt de Voluntariat i Solidaritat de Cornellà al mail puntvolisol@gmail.com o visitant l'oficina que es troba al carrer Mossèn Andreu 17.

 

 

 


 


 
© Ajuntament de Cornellà de Llobregat | CIF: P0807200A | Plaça de l'Església, 1 | 08940 Cornellà de Llobregat | Tel.: 933 770 212 | informacio@aj-cornella.cat
37078881 visites | Un/una usuario/a conectado/a | cargado en  seg.