Imprimir Imprimir
www.cornellaweb.cat
 :: Solidaritat

On estem?

Departament de Joventut i Solidaritat
C/Jacint Verdaguer, 16-18 (baixos interior)
Tel. 93 377 02 12
Punt de voluntariat i Solidaritat
Mossèn Andreu 17
Tel. 93 376 28 00
aproteuonline@aj-cornella.cat

contacte online

Presentació

solidaritatCornellà de Llobregat sempre ha fet una aposta per la solidaritat, creient aquesta com una eina de transformació positiva per a les societats del Nord i del Sud.

Des del Departament de Solidaritat és treballa en dos àmbits: la sensibilització ciutadana i la cooperació internacional directa.

Pel que fa el primer, els objectius marcats són; donar a conèixer què fa Cornellà en l’àmbit de la Solidaritat, potenciar una ciutadania sensibilitzada amb la cooperació, dotar de recursos bàsics que serveixin de referents informatius i orientatius en l’àmbit de la solidaritat i la cooperació (per aquest motiu es crea el Punt de Voluntariat i Solidaritat), trobar eines i mecanismes per sensibilitzar la ciutadania mitjançant l’educació per la pau, l’equitat de gènere i la participació...Elaborar un programa de recursos que ofereixin les entitats a la ciutadania ( IES, ciutadans i ciutadanes en general), tant a nivell individual de les associacions, com en conjunt del Consell.

En l’àmbit de la cooperació es fa una aposta per els projectes que treballen l’enfocament de gènere, els drets,  la salut i un aspecte que està present en tot projecte de solidaritat, la pobresa.

 
© Ajuntament de Cornellà de Llobregat | Plaça de l'Església, 1 | 08940 Cornellà de Llobregat | Tel.: 933 770 212