Buscar
Nou projecte social i esportiu per fomentar els valors de l'esport entre els escolars
08/10/2018  Oferta multiesportiva per a infants i adolescents, de dilluns a divendres, i en instal·lacions municipals.

Departament d'Esports

L’Escola Esportiva Social és un projecte d’oferta multiesportiva, impulsat per l’Ajuntament de Cornellà, per tal de promocionar la pràctica esportiva entre els nens i nenes de primària (de 6 a 12 anys) i de secundària (de 13 a 18 anys) de la ciutat.

Es fa en horari extraescolar, de dilluns a divendres, i és gratuït per a tots els escolars que ja estan inscrits en una activitat esportiva de club o d’AMPA, i també per a tots els estudiants de secundària.

L’objectiu del programa és millorar el rendiment acadèmic, gaudir d’hàbits de vida saludables i actius, i aprendre esports amb noves metodologies. L’activitat esportiva no està concebuda en clau competitiva, sinó com a instrument de transmissió de valors educatius per facilitar la inclusió a la societat i el desenvolupament personal.

Es pot triar entre una quinzena de modalitats esportives diferents, dirigides per monitors  especialitzats: a primària, handbol, korfball, beisbol, llançaments (atletisme), rugbi, voleibol, arts marcials, hoquei, patinatge, esgrima; i a secundària, futbol, multi esport, bàsquet, escalada, activitat aeròbica musical.

Totes les activitats es desenvoluparan en instal·lacions municipals. L’Escola Esportiva Social té tres àrees de desenvolupament, depenent de la zona d’escolarització o vivenda: l’àrea esportiva Dolors Almeda (escola Dolors Almeda i Camp de Futbol d’Almeda), l’àrea esportiva Ignasi Iglesias (escola Ignasi Iglesias i pavelló Can Carbonell), i l’àrea esportiva Torre de la Miranda (escola Torre de la Miranda, escola Sant Ildefons i Camp de Futbol Sant Ildefons).

Més informació al departament d'Esports, al carrer Mn. Jacint Verdaguer 16-18 (baixos interior), o al telèfon 93 377 02 12 (ext. 1466).

  Web de l'ESCOLA ESPORTIVA SOCIAL
  Més informació
     

© Ajuntament de Cornellà de Llobregat | CIF: P0807200A | Plaça de l'Església, 1 | 08940 Cornellà de Llobregat | Tel.: 933 770 212 | informacio@aj-cornella.cat
41715339 visitas | Un/una usuario/a conectado/a | cargado en  seg.