Buscar
L’Ajuntament de Cornellà obre la piscina de Can Millars totalment renovada
04/06/2018  El pressupost de les obres de la piscina ha ascendit a 2,7 milions d’euros.

Departament d'Esports

L’equipament municipal de Can Millars obre les portes avui, 4 de juny, un cop finalitzats els treballs d’adequació i millora de les seves instal·lacions, que han suposat la reforma integral tant interior com exterior i la creació d’una plaça a peu de carrer com a zona de descans i de lleure.

Les obres han suposat una inversió de 2,7 milions d’euros i han permès la modernització total d’aquest equipament per adaptar-lo a les noves necessitats de la ciutadania i fer-la més funcional i accessible, amb la dotació de tecnologia i serveis avançats.

Amb la reforma s’han creat tres vasos d’aigua, un de gran i dos de petits, una zona de banys de vapor i s’ha ampliat la zona de platja. El vas gran es destinarà a la pràctica de la natació i dels dos petits, un serà per a activitats dirigides (aquagym, aquadance, aquaextrem, aquasalut i aquasènior) i l’altre per a activitats per a infants de 6 mesos a 5 anys.  Amb aquesta ampliació s’oferiran més cursos i activitats dirigides per a totes les edats i adaptats també a persones amb capacitats diferents.

També s’ha construït un nou mirador interior i exterior amb més capacitat i millor visibilitat, i s’han ampliat els vestidors i les dutxes, amb taquilles i un nou espai per al Club Natació Cornellà. S’hi ha instal·lat un ascensor interior.

Una plaça exterior

Una altra millora important ha estat l’adaptació de tota la instal•lació per fer-la més accessible a persones amb mobilitat reduïda. Els accessos d’entrada i sortida són arran de carrer, eliminant-ne les anterior escales i s’ha creat una placeta a l’entrada amb zones enjardinades, mobiliari urbà i zones de descans.

 

  Activitats aquàtiques a Can Millars
  Més informació a la nota de premsa

© Ajuntament de Cornellà de Llobregat | CIF: P0807200A | Plaça de l'Església, 1 | 08940 Cornellà de Llobregat | Tel.: 933 770 212 | informacio@aj-cornella.cat
41714963 visitas | Un/una usuario/a conectado/a | cargado en  seg.