Buscar
Jornada de Portes Obertes del Museu de les Matemàtiques el diumenge 2 de febrer
27/01/2014  L'exposició permanent 'Experiències Matemàtiques' serà oberta al públic per primera vegada en una jornada amb animació i presentació als ciutadans de Cornellà.

Departament de Patrimoni Cultural

L'exposició permanent 'Experiències matemàtiques' serà oberta al públic per primera vegada al Museu Palau Mercader en una Jornada de Portes Obertes el diumenge 2 de febrer, de 10 a 14 hores, amb animació i presentació als ciutadans de Cornellà.

La col·lecció pertany a l'Associació per promoure i crear un Museu de Matemàtiques a Catalunya (MMACA), creada per un grup de professors i matemàtics de tot Catalunya, es planteja com a principal repte popularitzar les matemàtiques i fer-les més emocionants i aplicables al desenvolupament social, econòmic i personal. Precisament, el dimecres 5 de febrer, de 17 a 20 hores, hi haurà una jornada inaugural per a la comunitat educativa on presentaran el projecte educatiu i museístic.

Eina de divulgació

L’Ajuntament de Cornellà va considerar important establir a la ciutat aquesta seu per l’important vessant educatiu d’aquest projecte, com a eina per divulgar i estimular una imatge social positiva de les matemàtiques, i com a important instrument de suport a la tasca dels centres educatius, tant locals com de tot Catalunya, des de primària fins a la universitat, tot i complementant-la amb propostes i activitats de tota mena.

'Experiències matemàtiques' té la seu a la planta superior del Museu Palau Mercader i obrirà per al públic general tots els dimecres de 17 a 20 hores, i els diumenges de  10 a 14 hores. Està previst que les visites escolars s'iniciïn a partir del 10 de febrer. MMACA està acabant d'enllestir el sistema de reserves online; fins aquest moment, es pot demanar més informació a reserves.cornella@mmaca.cat.

Museu Palau Mercader
Associació MMACA
Museus de Cornellà


© Ajuntament de Cornellà de Llobregat | CIF: P0807200A | Plaça de l'Església, 1 | 08940 Cornellà de Llobregat | Tel.: 933 770 212 | informacio@aj-cornella.cat
41799620 visitas | Un/una usuario/a conectado/a | cargado en  seg.